MAXI COSI IŠMANIOJI PAGALVĖLĖ AUTOKĖDUTEI E-SAFETY BLACK, 0-6 METAI

Maxi-cosi

8712930164265

Nauja

Tai pagalvė, kurio dėka Jūsų vaiko automobilinė kėdutė taps išmanesnė, o tuo pačiu ir užtikrins dar didesnį Jūsų vaiko saugumą. Ši pagalvė fiksuoja, kad Jūsų vaikas sėdi automobilinėje kėdutėje ir siunčia pranešimą į telefoną, jeigu nutolstate nuo jo 20 metrų atstumu.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

53,10 €

su PVM

59,00 € su PVM

-10%

Original product
Tinka vaikams nuo gimomo (2.5 kg) iki 105 cm ūgio.
Universali: tinka iš esmės visoms Maxi Cosi autokėdutėms.
Išmani: atsisiųskite „Maxi-Cosi e-Safety“ programėlę išmaniajame telefone ir gaukite pranešimą, kai nutolstate nuo vaiko 20 metrų atstumu (galima prijungti prie 4 išmaniųjų įrenginių vienu metu)
Negavus atsakomojo ryšio 60 sek., sistema automatiškai siunčia vaiko dislokacijos vietą Jūsų nurodytiems 2 kontaktams
Paprastas montavimas: tiesiog įdėkite pagalvę į automobilinę kėdutę ir pirmą kartą įsitikinkite, ar programėlė veikia ir fiksuoja vaiką autokėdutėje
Pagalvės užvalkalas gali būti nuimamas ir plaunamas
Ši išmanioji pagalvė sumažina riziką padaryti žmogišką klaidą, paliekant vaiką automobilyje, tokiu būdu suteikdama saugumo ir ramybės jausmą visai šeimai

Viskas, kas mums ypatingai brangu, reikalauja patikimos apsaugos. Suprantama, Jūs norite užtikrinti savo vaiko saugumą kelionės metu, kai rizika yra maksimali. Naudodami saugius ir kokybiškus Maxi-Cosi gaminius, Jūs maksimaliai sumažinsite rizikos pasekmes. Visais atvejais, kada naujagimio, mažylio ar ikimokyklinuko gyvybėms gresia pavojus, Maxi-Cosi siūlo pačius saugiausius, patogiausius ir originaliausius gaminius. AUTOMOBILINĖS SAUGOS KĖDUTĖS Automobilinės saugos kėdutės padalintos į grupes, atsižvelgiant į vaiko svorį ir amžių. Renkantis automobilinę kėdutę svoris yra lemiamas faktorius.