MAXI COSI AUTOKĖDUTĖ TITAN I-SIZE, 15 MĖN.-12 M., BASIC GREY

Maxi-cosi

8712930176183

Nauja

Tai universali automobilinė kėdutė, tinkama vaikams nuo 15 mėn iki 12 metų! Ilgaamžė, patogi, o svarbiausia – saugi - automobilio kėdutė su gamintojo patentuota G-CELL technologija, užtikrins maksimalų komfortą ir saugumą trumpų bei ilgų kelionių metu! Maxi Cosi Tian I-size kėdutę patogiai pritvirtinsite ISOFIX jungtimis bet kokio dydžio automobilyje!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

299,00 €

su PVM
Original product

Sukurta su tikslu garantuoti ilgalaikį saugumą visose vaiko amžiaus tarpsniuose nuo 15 mėnesių iki 12 metų.
Maxi-Cosi Titan I-Size atitinka aukčiausius saugumo standartus bei užtikrina maksimalų komfortą.
G-CELL technologija – Maxi-Cosi patentuota šešiakampio formos šoninė apsauga abiejose sėdynės pusėse, gerai sugerianti smūgio jėga ir užtikrinanti aukštą apsaugą.
Vaikas tvirtinamas 5 taškų saugos diržais, paaugus vaikui (maždaug nuo 4 metų) tvirtinama automobilio 3 taškų diržais.
5 patogios atlošimo padėtys, todėl vaikui net ir ilgos kelionės bus patogios.
11 galvos atramos aukščio pozicijų.
Kėdutė lengvai montuojama ISOFIX tvirtinimo taškais, taip pat yra viršutinis diržas, kaip papildoma tvirtinimo ir saugumo atrama.
ISOFIX tvirtinimo įtaisų indikatoriai patvirtins teisingą montavimą, todėl galėsite būti ramūs, kad vaikas sėdi tikrai saugioje kėdutėje.
Atitinka Europos saugumo standartą: UN R129/03 (i-Size)

Viskas, kas mums ypatingai brangu, reikalauja patikimos apsaugos. Suprantama, Jūs norite užtikrinti savo vaiko saugumą kelionės metu, kai rizika yra maksimali. Naudodami saugius ir kokybiškus Maxi-Cosi gaminius, Jūs maksimaliai sumažinsite rizikos pasekmes. Visais atvejais, kada naujagimio, mažylio ar ikimokyklinuko gyvybėms gresia pavojus, Maxi-Cosi siūlo pačius saugiausius, patogiausius ir originaliausius gaminius. AUTOMOBILINĖS SAUGOS KĖDUTĖS Automobilinės saugos kėdutės padalintos į grupes, atsižvelgiant į vaiko svorį ir amžių. Renkantis automobilinę kėdutę svoris yra lemiamas faktorius.