CYBEX PALLAS G I-FIX AUTOMOBILINĖ KĖDĖ 9-36 KG., CLASSIC BEIGE

Cybex

4063846052509

Nauja

Tai naujos kartos, apdovanojimus pelniusios Cybex Pallas serijos autokėdutė, reprezentuojanti sėkmingai įgyvendintus gamintojo naujausius pasiekimus. Automobilinė kėdutė sukurta laikantis sustiprintos smūgių apsaugos technologijos, bet ją dar labiau patobulinant. Ši kėdutė dabar dar saugesnė ir patogesnė naudoti, nes kaklo traumų rizika sumažinta net 40 procentų. Cybex Pallas G i-size - kėdutė, kuri auga kartu su Jūsų vaiku ir net 10 metų rūpinasi jo komfortu ir apsauga kelionių metų!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

339,00 €

su PVM
Original product

40 proc. sumažinta kaklo traumų rizika. „Advanced Impact Shield“ technologijos dėka sumažėja kaklo sužalojimų riziką priekinio susidūrimo metu, o tai yra pranašesnė sistema nei tvirtinimas diržais. Priekinis buomas veikia panašiai kaip oro pagalvė, žymiai sumažindama smūgio jėgą: ji tolygiai paskirstoma smūgio energiją sugeriančiose medžiagose. Jūsų vaiko jautri kaklo, galvos ir krūtinės sritis yra gerai apsaugota.
Universali, itin ilgai – net 10 metų - naudojama autokėdutė. Tai autokėdutė 2in1,kuri auga kartu su Jūsų vaiku – nuo mažylio iki paauglystės. Jūsų vaikas visų pirmą yra saugomas priekinio buomo, kol pasiekia 21 kg ribą, o tada jis nuimamas ir vaikas sėdynėje tvirtinama automobilio saugos diržu, užtikrinančiu patikimą apsaugą, kol jis pasiekia 150 cm ūgį (apie 12 metus).
Paprastas ir greitas vaiko pritvirtinimas autokėdutėje. Saugos pagalvė yra lengvai pritvirtinama kėdutėje ir patikimai saugo vaiką. Tyrimai patvirtina, kad vaiko tvirtinimo saugos pagalve klaidos tikimybė yra žymiai mažesnė nei tvirtinant diržų sistema. Naujasis Cybes Pallas G i-size modelis pasižymi atnaujinta ir patobulinta pagalve – integruotas diržo tvirtinimo pačioje pagalvėje sistema leidžia tai padaryti daug paprasčiau.
Reguliuojamo aukščio galvos atrama ir lankstūs šoniniai sparnai. Idealiai prisitaiko prie augančio mažylio kūno proporcijų, suteikdama maksimalų komfortą, juk vaikai taip greitai auga!
Karštomis dienomis neįkaista. Oro vėdinimo sistema vėsina Jūsų vaiką. Per automobilinę kėdutę cirkuliuoja oras – pašalinama šiluma, mažėja kėdutės temperatūra, todėl vaikas jaučiasi patogiai ir laimingas.
Saugesnė miego padėtis. Su tokia patogia automobiline kėdute saugus miegas garantuotas. Patentuota 3 padėčių atlošiama galvos atrama neleidžia vaiko galvai nukristi į priekį, kai jis užsnūsta, todėl miego metu jo galva ir kaklas patikimas saugomi automobilio kėdutės rėmo.
Apsaugo šoninio smūgio atveju. L.S.P. System Plus sistema (lyginant su ta pačia kėdute be L.S.P.) nukreipia iki 20 % daugiau šoninio smūgio jėgos, o tada smūgio energiją sugeriantis rėmas saugiai neutralizuoja šią jėgą.
Saugus ir nesudėtingas montavimas. Isofix ir Top Tether tvirtinimo sistema užtikrina greitą ir saugų kėdutės montavimą, kuriuo tikrai galite pasitikėti. Įstatysite automobilinę kėdutę akimirksniu - tiesiog spustelėkite ją ir uždėkite ant savo automobilio Isofix kablių, papildomai pritvirtindami Top Tether diržą. Jis suteikia dar daugiau stabilumo. Abiejuose šonuose yra spalviniai indikatoriai, parodantys, ar kėdutė pritvirtinta teisingai.
Užvalkalus galima skalbti skalbimo mašinoje 30° C temperatūroje
Sukurta Vokietijoje ir skirta vaikams, kurių:
Ūgis: 76 - 150 cm
Svoris: nuo 9 kg iki 50 kg. (apytiksliai)
Amžius: nuo 15 mėn. iki 12 metų. (apytiksliai)
Matmenys: ilgis 405 mm, plotis 595 mm, aukštis 590 - 810 mm
Svoris 8,9 kg (su saugos pagalve)

CYBEX tapo ne tik lyderiu vaiko saugume, bet yra laikomas novatoriška gyvensena ir mada pasižymintis prekės ženklas. Naujais metodais, CYBEX projektuoja produktus tėvams, pastumdamas sienas, kurios dažnai skiria saugumą, projektą ir funkciją.


Kas domisi CYBEX produkcija, tas žino - tai kitas saugumo lygis ir dizainas bei funkcionalumas (įvertinta įspūdingai, atliekant Europos vaikų prekių saugumo bandymus).