CYBEX SOLUTION X2‑FIX AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 15-36 KG, RUMBA RED

Cybex

4250183747568

Nauja

Tai optimalus sprendimas, ieškantiems patogios ir saugios autokėdutės. Tai kėdutė su optimizuota, dviguba šoninio smūgio apsauga, 3 padėčių galvos atrama, isofix jungtimi, auganti kartu su vaiku, daugybės inovatyvių išradimų dėka įvertinta puikiais rezultatais Europos saugumo testuose.

Smulkiau

165,00 €

su PVM
Original product

Autokėdutė skirta 15-36 kg. svorio vaikams
Auga kartu su vaiku - atlošas reguliuojamas pagal vaiko ūgį (11 pozicijų).
Nugarėlė gali būti nuimama ir naudojama tik pasostė
Nugarėlė prisitaiko prie automobilio sėdynės kampo, todėl puikiai tiks bet kuriame automobilyje
Sustiprinta pečių apsauga
Saugi - daugybės inovatyvių išradimų dėka autokėdutė Solution 2X-fix buvo įvertinta puikiais rezultatais Europos saugumo testuose
Patentuota 3 padėčių CYBEX atlošiama galvos atrama. Ji išmaniai saugo vaiko galvą nuo nusvirimo į priekį užmigus. Šoninio smūgio metu jautri vaiko galva lieka saugos zonoje užtikrindama optimalią apsaugą. Dar daugiau - atlošiama galvos atrama netgi užmigus garantuoja nenukonkuruojamą patogumą ir ramias keliones.
ISOFIX jungtys užtikrina kėdutės stabilumą ir saugumą. Galima naudoti ir automobiliuose , neturinčiuose ISOFIX. Tokiu atveju kėdutė tvirtinimama automobilio saugos diržais
Optimizuota šoninio smūgio apsauga (L.S.P.) sugeria smūgio energiją ankstyvoje stadijoje. Kėdutė gali pasigirti papildomomis šoninėmis apsaugomis, kurios atstoja šonines oro pagalves t.y. absorbuoja energiją šoninio susidūrimo metu.
Nuimamas ir skalbiamas kėdutės užvalkalas
Patvarios, orui pralaidžios medžiagos
Matmenys - 45x47x66-82 cm.
Svoris – 7 kg.

CYBEX tapo ne tik lyderiu vaiko saugume, bet yra laikomas novatoriška gyvensena ir mada pasižymintis prekės ženklas. Naujais metodais, CYBEX projektuoja produktus tėvams, pastumdamas sienas, kurios dažnai skiria saugumą, projektą ir funkciją.


Kas domisi CYBEX produkcija, tas žino - tai kitas saugumo lygis ir dizainas bei funkcionalumas (įvertinta įspūdingai, atliekant Europos vaikų prekių saugumo bandymus).