CYBEX SOLUTION S2 I‑FIX AUTOMOBILINĖ KĖDĖ, 15-36 KG., DEEP BLACK

Cybex

4063846170012

Nauja

Tai naujausia pagal (i-Size) saugumo standartus sertifikuota, itin sėkmingos Solution serijos autokėdutė, išsiskirianti saugumu ir komfortu: auga kartu su vaiku, patentuota galvos atrama, optimizuota ventiliacijos sistema, sustiprinta ir atnaujinta šoninė apsauga (L.S.P), stabilus ir saugus tvirtinimas automobilyje ISOFIX jungtimis.

Garantija – 2 metai.

TURIME SANDĖYJE.

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

Nuolaida baigsis po:

189,00 €

su PVM

210,00 € su PVM

-10%

Original product

Automobilinė kėdutė tinka vaikams nuo 3 iki 12 metų (15-36 kg.)
Atitinka ECE R44/04 standartą; UN R129/03 (i-Size) saugumo standartus, o ADAC saugumo testuose yra gavusi aukščiausius balus
Solution S2 I-Fix automobilinė kėdutė gaminama su Iso-Fix jungtimis, kurios suteikia papildomą saugumą, kėdutę lengva montuoti, o prireikus jos gali būti nuimtos ir kėdutė naudojama be jų. Iso-fix jungtys užtikrina, kad kėdutė Cybex Solution S2 I-Fix nejudės ant automobilio sėdynės (net ir šoninio smūgio atveju), o tuo pačiu apsaugos vaiką net kai jis nebus kėdutėje – stabdymo atveju ji liks savo vietoje, taip nesukeldama papildomo pavojaus. Nesant galimybės, autokėdutė gali būtų tvirtinama ir be Isofix jungčių.
Solution S2 I-Fix kėdutėse dar daugiau optimizuota ir atnaujinta šoninio smūgio apsauga (L.S.P sistema) - geriau absorbuojami šoniniai smūgiai, vaikas užtikrintai apsaugomas nuo šoninių sukrėtimų. Ši sistema 25 proc. geriau apsaugo vaiką šoninio smūgio atveju.
Patentuota galvytės atramos reguliavimo sistema – ji atsilošia per 3 pozicijas. Dėka šios galvos atramos, galėsite nustatyti saugų vaiko galvytės balansą autokėdutėje, ji tinkamai gulės atramėlėje ir niekada nenusvirs vaikui miegant.
Solution S2 I-Fix - automobilinė kėdutė "auga" kartu su vaiku, viena ranka lengvai galima reguliuoti 12 padėčių, nes kėdutės aukštis ir plotis reguliuojami vienu metu. Vaikas patogiai jausis kėdutėje tiek vilkėdamas žieminius, tiek vasarinius rūbus.
Solution S2 I-Fix autokėdutės atloše ir sėdimojoje dalyje yra ventiliacijos angos, todėl vaikelis neprakaituos kėdutėje karštomis vasaros dienomis. Užtikrinamas ne tik saugumas, bet ir komfortas.
Tvirtas, smūgiams atsparus rėmas
Kokybiški, Gold linijos užvalkalai gali būti plaunami skalbimo mašinoje (30 laipsnių temperatūros vandenyje)
Solution S2 I-Fix nugaros atrama nusiima ir vėliau gali būti naudojamas tik paaukštinimas
Išmatavimai: 40.5 x 50 x 61 cm
Svoris: 6,2 kg.

CYBEX tapo ne tik lyderiu vaiko saugume, bet yra laikomas novatoriška gyvensena ir mada pasižymintis prekės ženklas. Naujais metodais, CYBEX projektuoja produktus tėvams, pastumdamas sienas, kurios dažnai skiria saugumą, projektą ir funkciją.


Kas domisi CYBEX produkcija, tas žino - tai kitas saugumo lygis ir dizainas bei funkcionalumas (įvertinta įspūdingai, atliekant Europos vaikų prekių saugumo bandymus).