MAXI COSI RODIFIX S I-SIZE AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 15-36 KG., BASIC BLACK

Maxi-cosi

8712930185376

Nauja

Tai naujo dizaino, patobulina, pagal I-SIZE saugumo standartą sertifikuota Maxi Cosi Rodifix S kėdutė, kurią be vargo įmontuosite isofikso jungtimi savo automobilyje. G-CELL apsauga nuo šoninio smūgio, Airprotect galvos apsauga, aukščio ir pločio reguliavimas vieno mygtuko paspaudimu, kelios atlošo padėtys – tai kėdutės savybės, kurios garantuoja, kad Jūsų vaiko kelionė bus ne tik saugi, bet ir patogi.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

199,00 €

su PVM
Original product

GRUPĖS 2/3 AUTOMOBILINĖ kėdutė: i-Size sertifikuota, į priekį atsukta automobilinė kėdutė greitai ir be vargo montuojama Jūsų automobilyje. Tinka nuo 100 - 150 cm ūgio vaikams (15 - 36 kg), nuo 3,5 iki 12 metų.
I-SIZE SAUGUMAS: ISOFIX automobilinė kėdutė sukurta ir išbandyta atsižvelgiant į aukščiausius ES saugos standartus (ECE R129). Naudojant ISOFIX jungtis, ši automobilinė kėdutė garantuoja Jūsų vaikui saugias keliones.
KELIOS ATLOŠIMO POZICIJOS: atlenkiama autokėdutė su 3 skirtingomis patogiomis pozicijomis, iš kurios vaikui atsiveria puikus vaizdas pro langą – viskas reguliuojama viena ranka.
G-CELL APSAUGA NUO ŠONINIŲ SMŪGIŲ: integruota saugos sistema, užtikrinanti profesionalią apsaugą nuo šoninio smūgio, nes ji paskirsto ir nukreipia smūgio jėgą nuo Jūsų vaiko ir sumažina riziką dėl galvos, kaklo ir pečių sužalojimo.
AIRPROTECT GALVOS APSAUGA: galvos atramos technologija AirProtect sukurta taip, kad sugertų smūgio jėgą ir užtikrintų geriausią įmanomą šoninę apsaugą, taip sumažinant galvos traumų riziką 20 proc.
REGULIUOJAMAS AUKŠTIS IR PLOTIS: reguliuojamas vaikiškos kėdutės aukštis ir plotis keičiasi vaikui augant vieno mygtuko paspaudimu - dar daugiau patogumo.
GREITAS IR LENGVAS UŽSEGIMAS: be jokių didelių porankių, kurie trukdytų segimui, vaiko tvirtinimas visada bus greitas ir patogus. Iš tikrųjų tai taip paprasta, kad vaikai gali prisisegti savarankiškai!
100 % PERDIRBIMI AUDINIAI: tvarus automobilio sėdynės užvalkalas sukurtas naudojant Eco Care technologiją, o tai reiškia, kad užvalkalą sudaro 100 % perdirbimami audiniai. Jį galima lengvai nuimti ir skalbti mašinoje.
Išmatavimai: 80 x 51 x 79 cm.
Svoris: 6.1 kg.

Viskas, kas mums ypatingai brangu, reikalauja patikimos apsaugos. Suprantama, Jūs norite užtikrinti savo vaiko saugumą kelionės metu, kai rizika yra maksimali. Naudodami saugius ir kokybiškus Maxi-Cosi gaminius, Jūs maksimaliai sumažinsite rizikos pasekmes. Visais atvejais, kada naujagimio, mažylio ar ikimokyklinuko gyvybėms gresia pavojus, Maxi-Cosi siūlo pačius saugiausius, patogiausius ir originaliausius gaminius. AUTOMOBILINĖS SAUGOS KĖDUTĖS Automobilinės saugos kėdutės padalintos į grupes, atsižvelgiant į vaiko svorį ir amžių. Renkantis automobilinę kėdutę svoris yra lemiamas faktorius.