INGENUITY MAITINIMO IR ŽAIDIMŲ KĖDUTĖ 2IN1, ROŽINĖ

074451115798

Nauja

Valgymas yra svarbi šeimos drauge leidžiamo laiko dalis. Tad nepamirškite skirti ir mažyliui vietos prie bendro šeimos stalo. Ingenuity kėdutė lengvai pritvirtinama prie valgomojo kėdžių, kad Jūsų vaikas galėtų sėdėti aukščiau ir daugiau pamatyti šeimos susibūrimų metu. Be to, pasostę galima naudoti kaip sėdynę ant grindų žaidimo metu ar pasiimti į keliones. Kompaktiška, stilinga ir itin praktiška kėdutė pasižymi ne tik universalumu, bet ir ilgu tarnavimo laikotarpiu – tinka vaikams nuo 6 iki 36 mėnesių.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

55,25 €

su PVM

65,00 € su PVM

-15%

Original product

Universali: kėdutės gali būti naudojam ne tik žaidimams, bet ir maitinimui, nes specialiais diržais gali būti tvirtinama prie stalo kėdės.
Auga kartu su vaiku: mažyliui ūgtelėjus iš kėdutės galima išimti minkštą įdėklą, kad joje būtų daugiau erdvės vaikui, o padėkliuką galima paslėpti kėdutės apatinėje dalyje.
Saugi: įmontuoti 3 taškų saugos diržai vaiko prisegimui, buomelis – apsauga nuo praslydimo. Diržai, esant poreikiui, išsiima.
Kompaktiška: lengva ir patogu pasiimti su savimi keliaujant, nes užima itin mažai vietos.
Nesudėtinga priežiūra: korpusą lengvai nuvalysite šlapia šluoste, o nuimamą padėkliuką lengvai išplausite (galima plauti indų plovimo mašinoje).
Padėkliukas pagamintas iš saugaus plastiko (be BPA).
Tinka vaikams nuo 6 mėn iki 3 metų (15 kg.).
Išmatavimai: ‎43.82 x 29.85 x 38.74 cm