Sumažinta kaina! WATERWIPES DRĖGNOS SERVETĖLĖS 12 PAKUOČIŲ PO 60 VNT. BIODEGRADABLE

WATERWIPES DRĖGNOS SERVETĖLĖS 12 PAKUOČIŲ PO 60 VNT. BIODEGRADABLE

5099514400012

Nauja

Tai švariausios ir minkščiausiomis drėgnos servetėlės pasaulyje, skirtos tiems, kurie ieško natūralių, saugių kūdikio priežiūros priemonių. Servetėlės tinkamos naudoti nuo pat mažylio gimimo ar net gimusiems per anksti, nes yra pagamintos iš 100 proc. biologiškai skaidžios viskozės, be plastiko, gamyboje naudojant tik žaliąją energiją.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

38,60 €

su PVM

42,89 € su PVM

-10%

Original product

Naujos kartos WaterWipes Biodegradable kūdikių drėgnos servetėlės yra draugiškos  mus supančiai aplinkai - biologiškai suyra, sudėtyje nėra plastiko, ir jos vis dar išlieka švariausios pasaulyje kūdikių servetėlės.
Su Water Wipes drėgnomis servetėlėmis greitai, lengvai ir švariai nuvalysite kūdikio odelę.
Servetėlės išsiskiria ypatingu minkštumu ir švelnumu, jas neabejotinai pamėgs Jūsų kūdikis.
Drėgnos servetėlės nedirgins itin jautrios mažylio odos, padės sumažinti odos bėrimus, egzemą ir kitas odos problemas.
Servetėlių sudėtyje nėra konservantų, cheminių medžiagų ar kitų kūdikiui kenksmingų priedų. Jos tinka netgi naudoti per anksti gimusiems kūdikiams. Tai patvirtinta alergologų.
Šios naujos kartos servetėlės vis dar gaminamos tik iš dviejų ingridientų - iš 99,9% gryno vandens ir 0,1% vaisių ekstrakto, kuris veikia kaip švelnus odos kondicionierius.
Natūraliausios servetėlės pasaulyje! Kūdikio odelės valymas šiomis servetėlėmis beveik prilygsta valymui sudrėkinta vata.
Gali būti panaudojamos ir kitose srityse: kūdikio rankų ir veido valymas, suaugusiųjų jautrios odos priežiūrai, pagyvenusių žmonių odos priežiūrai ir kaip naminių gyvūnėlių servetėles.
Rinkinį sudaro 12 pakuočių servetėlių. Kiekvienoje pakuotė yra 60 vienetų servetėlių.