BEABA STIKLINIS 3 VNT. PIETŲ RINKINYS, EUCALYPTUS GREEN

Beaba

3384349134877

Nauja

Tai nuostabus rinkinukas, susidedantis iš stiklinių indų su kaučiukiniu pagrindu  – prie švaraus paviršiaus prilimpančių dubenėlio, lėkštutės ir puodelio, siekiant padėti išvengti bet kokių netikėtumų ir netvarkos prie stalo valgymo metu. Šie ikoniškos išvaizdos, ergonomiškos formos indai – tai dviejų Prancūzijos gamintojų bendradarbiavimo rezultatas, kad pasiūlytų Jums tik tai, kas geriausia ir išskirtinai kokybiška!

Smulkiau

Nuolaida baigsis po:

34,00 €

su PVM

40,00 € su PVM

-15%

Original product

100 procentų kokybės garantija – indai pagaminti Beaba bendradarbiaujant su žymiu Prancūzijos gamintoju DURALEX, kuris yra vertinamas dėl gaminamo aukštos kokybės grūdinto stiklo.
Indai pagaminti iš stiklo, o tai yra sveika ir higieniška medžiaga, atspari įbrėžimams, dėmėms, neįgerianti kvapų.
Neslystantis, prie paviršiaus prikimbantis dubenėlio, lėkštutės ir puodelio dugnas padės išvengti nemalonių incidentų
Ergonominė, lygių kraštų, apvali indų forma padaryta taip, jog vaikui būtų lengva valgyti savarankiškai
Lengva priežiūra: stiklines dalis galima plauti rankomis ir indaplovėse (indaplovėje nerekomenduojama plauti kaučiukines dalis).
Dubenėlyje ir lėkštutėje galėsite patiekti skirtingos rūšies, konsistencijos maisto produktus, kad nesusimaišytų skoniai ir kvapai.
Tinka nuo 4 mėn.

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.