FISHER PRICE BUTTERFLY DREAMS 3-IN-1 KARUSELĖ

Fisher price

887961046076

Nauja

Tai - karuselė, kurią galėsite naudoti net 3 skirtingais būdais: primontavus ją prie kūdikio lovelės, kad mažylis galėtų stebėti iš apačios, rodydami vaizdo ir garso projekcijas ant sienos jau paaugusiam vaikui bei prikabindami karuselę prie vežimėlio tam, kad pasivaikščiojimai taptų dar smagesni ir įdomesni.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

48,99 €

su PVM
Original product

Trys viename konstrukcija
Prie lovytės prikabinama žaisliukų, šviesų ir melodijų karuselė, besisukanti virš galvos dar kūdikiui - visai mažiems kūdikiams tokia stebėjimo padėtis yra pati patogiausia
Nuėmus laikiklį, galima rodyti vaizdo ir garso projekcijas ant sienos jau paaugusiems mažyliams
Galimybė prikabinti karuselę prie vežimėlio ir ja mėgautis pasivaikščiojimų metu
Padeda vaiko jutiminių, apsauginių funkcijų vystymuisi
3 skirtingi net 30 minučių nenutrūkstamai grojančių melodijų variantai: gamtos garsai, lopšinės ar baltas triukšmas - rinkitės tai, kas labiausiai patinka Jūsų mažyliui
3 pliušiniai spalvingi drugeliai nuramina ir sudomina vaiką
Nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba galima iš naujo įjungti melodijas
Besisukantys pliušiniai žaisliukai ir šviesos pagerina vaiko objektų sekimo žvilgsniu įgūdžius
Besisukanti, įvairiaspalvė projekcija, raminanti ir sudominanti mažylį, padeda jam greičiau užmigti
Galima naudoti nuo pat mažylio gimimo
Baterijos: 4 AA elementai (nepridedami)
Išmatavimai: 34 x 25 x 48 cm
Svoris: 1,4 kg


mokykimės kartu su „Fisher-Price“!




Žaidimas - geriausias mokymosi būdas vaikams.


Stebint, kaip vaikutis apsidžiaugia pirmą kartą sugriebęs žaisliuką ir kaip spindi jo akytės kai atranda vis naujų dalykų ar pasiekia naujų laimėjimų, mes matome, kokia vis dėlto didelė yra žaidimų reikšmė ir nauda vaikučio vystymuisi. Prieš daugiau kaip 80 metų, būtent šis žaidimo svarbos ir jo įtakos vaiko įgūdžių vystymuisi suvokimas ir paskatino mus pradėti savo veiklą. Net ir šiandien, šis suvokimas yra mūsų pagrindas, todėl stengiamės kuo labiau tobulėti ir džiuginti mažiuosius bei jų tėvelius.


Mums svarbus Jūsų vaiko vystymasis.


Iš kur žinome, kaip vaikams geriausiai mokytis? Tyrinėjame jų vystymąsi ir augimą. Taip pat, konsultuojamės ir bendradarbiaujame su geriausiais ekspertais – mažylių mamytėmis ir tėveliais. Remdamiesi surinktomis žiniomis bei patirtimi, mes kuriame savo gaminius. Taigi, smagios kasdieninio žaidimo akimirkos ilgainiui virsta dideliais Jūsų mažylio pasiekimais. Stengiamės, kad Jūsų vaikučio mokymosi pradžia būtų kuo sklandesnė, lengvesnė ir smagesnė bei norime palengvinti Jums darbą, kuris mums atrodo svarbiausias pasaulyje - Jūsų mažylio vystymosi skatinimas.