LĖLĖS BARBĖS GREITOSIOS PAGALBOS AUTOMOBILIS

887961628739

Nauja

Ši žaislinė lėlės Barbės transporto priemonė – tai autobusiukas ir mobili klinika viename, kviečianti susipažinti su gydytojo profesija ir jų darbu. Daugybė interaktyvių funkcijų, šviesos ir garso efektai, kiti medicinos srities elementai įtraukia į žaidimą ir įkvepia sugalvoti vis daugiau naujų nuotykių, kad linksmybės niekada nesibaigtų.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

89,00 €

su PVM
Original product

Tai žaislas 2in1: greitosios pagalbos automobilis, kuris lengvai transformuojasi į mobilią kliniką.
Mašinoje įrengta trijų kambarių ligoninė: registratūra su pasukama kėde, laukiamasis kambarys su sofa, dovanų parduotuvėlė, kambarys su rentgeno aparatu ir gultu ligoniui. 
Interaktyvios funkcijos, šviesos ir garso efektai: paspaudus mygtuką, užsidegs šviesos ir pasigirs greitosios pagalbos sirenos garsas.
Kai atvažiuosite, pakelkite svirtį transporto priemonės gale, kad ją greitai pakeistumėte į 60 cm pločio kliniką! Abi pusės atidaromos, atidengdamos tris žaidimų kambarius: registratūrą su ištraukiamu stalu ir pasukama kėde, laukimo salę su dovanų parduotuvė, paslėptą už televizoriaus, ir apžiūros kambarį su rentgeno įranga, akių tyrimo lentą ir apžiūros stalą, kurį taip pat galima nustatyti kėdės padėtyje.
Daugiau nei 20 papildomų elementų: diagnostikos prietaisai, medicininės priemonės, tokios kaip tinkas ir ramentai, laukimo kambario žurnalai ir dovanos: meškiukas ir balionas, reguliuojama lova, gydytojo krepšys ir k.t.).
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Pastaba: lėlės parduodamos atskirai.