L.O.L. SURPRISE! LOL SUPRISE OMG MOVIE MAGIC SPIRIT QUEEN MADOS LĖLĖ, SERIJA 1

0035051577928

Nauja

Pažink unikalią pakavimo patirtį ir džiaugsmą su šia nuostabia L.O.L. SURPRISE OMG MOVIE MAGIC SPIRIT QUEEN mados lėle. Lėlė supakuota originalioje dėžutėje, pavirstančioje daugartinio naudojimo žaidimo scena - filmavimo ar teatro aikštele, kartu su daugybe įvairiausių staigmenų. Viduje rasite vieną filmo seriją. Surinkite visas keturias lėles, kad sukurtumėte ir užbaigtumėte visą istoriją. Ši mados lėlė užburia unikalia išvaizda, veido bruožais ir 3D akiniais, puikiai tinkančiais išskirtiniam LOL Surprise stiliui, bei pasižymi ypatingu lankstumu, originalia šukuosena. Puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana kiekvienam LOL Surprise gerbėjui!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

49,00 €

su PVM
Original product

Išpakuokite staigmenas: šioje dėžutėje rasite net 25 siurprizus, įvairių drabužėlių ir aksesuarų, įkaitant nuostabią lėlę MOVIE MAGIC SPIRIT QUEEN.
Puikioji LOL OMG MOVIE MAGIC SPIRIT QUEEN mados lėlė yra 25 cm aukščio, pasižymi gražiais veido bruožais ir įspūdinga šukuosena bei turi 3D akinius – dar daugiau smagių staigmenų! Lėlė gali būti lankstoma įvairiomis pozomis, o jos rankos gali būti nuimamos. Aprenkite mados lėlę stilingais drabužiais ir aksesuarais – yra net du drabužių komplektai!
Pakuotės dizainas leidžią ją naudoti žaidimo procese kaip unikalią sceną, o vidoje rasite vieną filmo seriją – tapkite režisieriumi ir sukurkite savo filmo scenarijų, o surinkę likusias kolekcijos lėlės – užbaigsite visa unikalią istoriją.
Komplekte rasite: 1 vnt. 25 cm. LOL OMG MOVIE MAGIC SPIRIT QUEEN mados lėlė, 2 drabužių komplektai, batai, aksesuarai, 3D akiniai, skrybėlių dėžutė, plaukų šepetėlis, drabužių krepšys, lipdukai, kabykla, lėlių stovas, fimo serija, scenarijus ir daugkartinio naudojimo pakuotė -teatro ar kino aikštelė, suteikianti visiškai unikalią išpakavimo patirtį.