BEABA UP AND DOWN MAITINIMO KĖDUTĖ II, NUO 6 MĖN. IKI 8 M.

Beaba

3384349125981

Nauja

Tai atnaujinto dizaino Beaba maitinimo kėdutė, kuri nuo šiol auga kartu su mažyliu bei gali būti naudojama nuo 6 mėn. iki 8 metų. Unikalios konstrukcijos UP and DOWN kėdutė gali būti naudojama tiek prie paprasto valgomojo, tiek prie svetainės ar aukštesnio stalo-baro, nes patentuotos sistemos dėka vienu paspaudimu paprastai ir lengvai pakeisite kėdutės sėdimosios dalies aukštį. Kokybiška kėdutės konstrukcija užtikrins vaiko saugumą ir komfortą valgymo metu. Stlingas ir praktiškas pasirinkimas!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

179,00 €

su PVM
Original product

Patobulintas dizainas ir konstrukcija – dabar auga kartu su vaikui: tinkama vaikams nuo 6 mėnesių iki 8 metų. Nuo 6 iki 36 mėnesių su padėklu ir buomu – skirta pirmiesiems primaitinimams, o vėliau net iki 8 metų (maks. 50 kg.) tarnaus kaip kėdė savarankiškam valgytojui.
6 aukščio pozicijos, kurios gali būti pakeičiamos per kelias sekundes be jokio vargo – nuo 70 iki 90 cm (iki staliuko)
Kėdutė lengvai prisitaiko prie skirtingų stalų aukščio ir gali būti naudojama prie aukštesnio stalo: smagu, kai visa šeima gali pietauti drauge!
Nuimami 5 taškų saugos diržai, staliukas, kojyčių atrama, todėl kėdutė prisitaiko prie Jūsų augančio vaiko poreikių
Komfortiška, stabili ir ergonomiška, prisitaiko prie vaiko kūno formų, be aštrių kampų, todėl vaikas jausis patogiai ir saugiai
Modernus dizainas: estetiškos ir kokybiškos, tvirtos medžiagos (medis, aliuminis, plastikas) – be BPA, švino ir ftalatų
Stabili konstrukcija: tvirtai remiasi į paviršių, plati atrama
Svoris: 8 kg.
Pagaminta Prancūzijoje
Papildomam komfortui galima įsigyt paminkštinimą (parduodamas atskirai) Peržiūrėti ir įsigyti.

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.