BEABA MAMOS KUPRINĖ, WELLINGTON HEATHER GREY

Beaba

3384349402624

Nauja

Tai itin patogi, kompaktiška, talpi kuprinė, skirta aktyviems ir praktiškiems tėveliams. Ši kuprinė, pagaminta iš aukštos kokybės, vandeniui atsparių ir lengvai valomų audinių, neužims Jūsų rankų, kas palengvins kasdienius pasivaikščiojimus ar keliones su mažyliu. Madingas ir modernus laisvalaikio stiliaus įkvėptas dizainas, universalios spalvos – pilkas atspalvis su tamsesniais užtrauktukais ir odinėmis detalėmis – neabejotinai ši kuprinė tiks tiek mamytei, tiek tėveliui!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

59,00 €

su PVM
Original product

Praktiška: sutalpinsite visu reikalingus kūdikio daiktus, reikalingus išvykai iš namų, tuo pačiu likdami laisvomis rankomis, nes rankinę galima nešioti kaip kuprinę.
Labai patogus, kompaktiškas dydis, talpi: 18 l, net 8 funkcinės kišenės ir skyriai.
Patogu naudoti: plačiai atsiveriantys skyriai, kišenės, paminkštinti, reguliuojamo ilgio diržai komfortiškui nešiojimui ant nugaros, dirželiai tvirtinimui ant vežimėlio.
Lengva laikyti ir tvarkingai transportuoti kūdikio daiktus: uždara ir plati vidinė kišenė, užtraukiama vidinė kišenė nešvariems drabužiams, trys mažesni vidiniai skyriai kitoms reikmėms (užkandžiams, priežiūros priemonėms ir t.t.)
Dvi elastinės kišenės kuprinės šonuose puikiai tinka buteliukui su gėrimu ar mylimam mažylio žaisliukui.
Priekyje yra išorinė kišenė su užtrauktuku su papildoma, taip pat užsegama, kišene smulkiems daiktams, tokiems kaip telefonas ar raktai, įsidėti.
Priedai: izoterminis maišelis, vystymo-perrengimo kilimėlis, dirželiai vežimėliui, diržas tvirtinimui prie lagamino.
Neutralus, madingas ir modernus dizainas: tinka tiek moterims, tiek vyrams – švelnios pilkos spalvos su madingomis detalėmis.
Rekomenduojamas plovimas rankomis, tačiau galimas skalbimas mašina 30 laipsnių temperatūroje, pasirenkant švelnesnio plovimo režimą.
Medžiaga: 100% poliesteris
Matmenys: 390 x 170 x 270 mm
Svoris: 780 g.

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.