BEABA KUPRINĖ VANCOUVER, DARK GREY

Beaba

3384349402679

Nauja

Tai praktiška ir kompaktiška, klasikinės formos kuprinė prancūzų prekės ženklo BEABA gerbėjams – aktyviems tėveliams. Kuprinė atlaisvina rankas, todėl su vaikučiu patogu vaikščioti ar keliauti. Ji yra talpi ir ypač patogi, turi 13 kišenių, praktiškus skyrelius bei aksesuarų komplektą. Taigi galėsite ne tik susidėti ir organizuoti būtinus vaiko daiktus, bet ir visada turėsite po ranka viską, ko reikia mažose ir didelėse kelionėse su mažyliu. Madingas dizainas, įkvėptas laisvalaikio stiliaus ir spalvų: tamsus pilkos atspalvis su juodais užtrauktukais ir eko odos apdaila daro kuprinę universalią – tiek moterims, tiek vyrams. Kuprinė pagaminta iš aukštos kokybės, vandeniui atsparių ir lengvai valomų audinių.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Nuolaida baigsis po:

85,50 €

su PVM

95,00 € su PVM

-10%

Original product

DIDELĖ, ERDVI KUPRINĖ: 22 l talpos kuprinėje galima patogiai laikyti ir neštis visus kūdikio kasdienius reikmenis ant kupros – atlaisvinsite rankas
TRYS DĖVĖJIMO GALIMYBĖS: kaip kuprinė ant nugaros, ant vežimėlio rankenos (pridedami specialūs dirželiai), ant lagamino rankenos (komplektacijoje platus diržas).
PRAKTIŠKA IR PATOGI: plačiai atsiveria (sutvirtintas kraštas, kad krepšys liktų atidarytas), eko odos dirželiai uždarymui, paminkštinti, reguliuojamo ilgio pečių diržai ir pakietinta nugarinė dalis
PALENGVINTAS DAIKTŲ LAIKYMAS IR ORGANIZAVIMAS: net 13 funkcinių skyrelių ir kišenių, kad daiktai tvarkingai gulėtų savo vietoje: pagrindinio skyriaus viduje yra didelis, sustiprintas skyrius nešiojamam kompiuteriui ar dokumentams, kišenė su užtrauktuku ir 4 mažesni, atviri skyreliai su elastingu kraštu reikalingoms priežiūros priemonėms, užkandžiams ar kitiems būtiniems daiktams susidėti, viena maža užtrauktuku užsegama kišenė kuprinės atvarte ir vienas didesnis, neperšlampamas skyrius su užtrauktuku – puikiai tinka persirengimo kilimėliui, 2 kišenės kuprinės šonuose, su elastingu kraštu, suveržiamos eko odos virvelėmis - puikiai tinka pvz., buteliukui su gėrimu ar mylimam žaislui, kurį verta turėti po ranka; išorinė kišenė su užtrauktuku priekyje su 2 papildomomis mažesnėmis kišenėmis viduje, pvz., raktams ar telefonui.
MADINGAS DIZAINAS: neutralios, praktiškos spalvos tinka tiek prie mamos, tiek prie tėčio kasdienybės
SU PRIEDAIS: drėgmei atsparus, paminkštintas, dygsniuotas vystymo kilimėlis, dėklas buteliukui ar gertuvei su užtrauktuku ir izoliuojančia medžiaga, kuri išlaiko skysčius karštus arba šaltus, kompaktiška tašytė-kosmetinė su drėgmei atspariu pamušalu.
MINKŠTA RANKENA: kad rankinės transportavimas būtų maksimaliai patogus
TVIRTAS IR PATIKIMAS UŽSEGIMAS: metalinis B formos karabinas
Rekomenduojama plauti rankomis.
Medžiaga: 100% poliesteris su minkšta apdaila
Matmenys: 420 x 200 x 340 mm
Svoris: 780 g.

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.