BEABA MAMOS RANKINĖ SYDNEY 2 HEATHER GREY

Beaba

3384349402747

Nauja

Tai stilinga ir praktiška mamos rankinė, kurioje gausu skyrelių ir paklotėlis patogiam sauskelnių keitimui. Rankinę prikabinsite prie bet kurio vežimėlio, o iszoterminis pamušalas išlaikys vaikelio maistelį (jei tokį nešitės) šviežią bei nepraleis kvapų iš rankinės.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

65,00 €

su PVM
Original product

Mamos krepšys su didele integruota pervystymo erdve.
Pridedami vežimėlio dirželiai su užspaudžiamomis jungtimis - puikiai tiks daugelio vežimėlių rankenoms.
Kokono stiliaus vystymo erdvė: platus ir patogus perrengimo kilimėlis, su šoniniais barjerais.
Labai platus rankinės atidarymas: lengva pasiekti ir greitai surasti norimą daiktą.
Daug skyrelių: kūdikio priežiūros (drabužiams, čiulptukams, sauskelnėms), maitinimo (buteliukui, šaukšteliams ar užkandžių dėžutei) ir tėvų skyriai (telefonui, raktams, piniginei).
Integruotas izoterminis maisto skyrelis: kad kūdikio maistas būtų šiltas arba šaltas. Tinkamas daugeliui įvairaus dydžio buteliukų.
Priedai: komplektuojamas su čiulptuko laikymo maišeliu, nuimamu vystymo kilimėliu.
Priežiūra: valykite rankomis drėgna kempine arba skalbkite skalbimo mašinoje, įjungę švelnų rėžimą. Kilimėlį galite skalbti skalbimo mašinoje 30° temperatūroje.
Išmatavimai: 50 x 19.5 x 32 cm

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.