MEDELA HARMONY FLEX RANKINIS PIENTRAUKIS

Medela

7612367073509

Nauja

Tai vieno iš geriausių pientraukių gamintojų pasaulyje gaminamas rankinis pientraukis su atnaujintu ir patobulintu, idealiai prisitaikančiu PersonalFit Flex™ krūties gaubtu, išsiskiriantis savo patogumumu, paprastu naudojimu, kompaktiškumu ir patikimumu, turintis dviejų lygių pieno ištraukimo technologiją.

PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

42,00 €

su PVM
Original product

Efektyvus: dėl dviejų lygių 2-PHASE EXPRESSION pieno nutraukimo technologijos daugiau pieno nutraukiama per trumpesnį laiką: stimuliavimas (greitas traukimo tempas, kad pienas pradėtų tekėti) ir nutraukimas (lėtesnis traukimo tempas, kad pienas būtų ištrauktas švelniai ir efektyviai).
Pagrįstas moksliškai: įrodyta, kad naudojant pientraukį, jausmas panašus, lyg žįstų kūdikis.
Patikimas: Medela pientraukius rekomenduoja laktacijos konsultantai ir akušerės visame pasaulyje.
Individualus: puikiai tinka nereguliariam pieno nutraukimui.
Paprastas naudoti: mažiau dalių nei kitose rankiniuose pinetraukiuose. Lengva surinkti, naudoti, plauti.
Patogus pasiimti į kelionę: jį bus patogu ir diskretiška naudoti bet kur.
Ergonomiškas: lengvas, su besisukinėjančia rankenėle.
Komfortiškas: atnaujintas ir patobulintas PersonalFit Flex™ krūties gaubtas. Gaubtas sukurtas bendradarbiaujant su mokslininkais ir kūdikius žindančiomis mamomis. Jis pagamintas taip, kad lengvai prisitaikytų prie Jūsų krūties formos, švelniai stimuliuoja pieno tekėjimą, padėdamas išvengti pieno latakų užspaudimo. Tai leidžia kiekvienai mamai rasti jai patogiausią pieno nutraukimo padėtį. Rezultatas – patogesnis ir efektyvesnis pieno nutraukimas.
Kompekte: MEDELA Harmony Flex™ rankinis pientraukis, PersonalFit Flex™ 24 mm krūties gaubtelis, 150 ml talpos buteliukas su užsukamu dangteliu, buteliuko stovas.
Svoris: 0,200 kg.