SPECTRA 9 PLUS ĮKRAUNAMAS, MOBILUS DVIGUBAS ELEKTRINIS PIENTRAUKIS

8809108012883

Nauja

Tai itin lengvas, kompaktiškas, bet tuo pačiu metu ir galingas Spectra S9 plus pientraukis, kuris dėl savo unikalių savybių padarys pieno nutraukimo procesą natūralesnį ir mažiau varginantį. Pientraukis veikia nuo pakraunamos baterijos, todėl ypač patogu jį naudoti kelionėje ar jeigu tenka grįžti į darbą. Taip pat jis bus puikus pagalbininkas ir namuose, nes suteiks daugiau judėjimo laisvės.

PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.


Garantija: 24 mėnesiai.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

149,00 €

su PVM
Original product

Nutrauksite pieną bet kur ie bet kada: pientraukis suteikia visišką judėjimo laisvę, nes yra su įmontuota pakraunama baterija, todėl nereikia būti šalia elektros šaltinio.

Įkraunama ličio jonų baterija veikia  nepertraukiamai 2 valandas, kai yra pilnai pakrauta

Saugus ir higieniškas pieno nutraukimas: patentuota atgalinio srauto tekėjimo sistema su silikonine membrana vožtuve neleis mamos pienukui patekti į variklį – pienas surenkamas tiesiai į buteliuką, jis yra visiškai apsaugotas, net jeigu bus dulkių žarnelėse.

10 vakuumo reguliavimo lygių leidžia greitai ir neskausmingai nutraukti motinos pieną Jums labiausiai komfortišku režimu: pradėkite nuo mažiausio ir pamažu didinkite, kol rasite sau tinkamiausią lygį.

Stimuliavimo-masažo funkcija, kuri gali būti naudojama kiekvieno ištraukimo metu, imituojanti kūdikio čiulpimą bei suaktyvinanti pieno išsiskyrimą. Galite pasirinkti iš 5 stiprumo lygių.

Intuityvus ir nesudėtingas valdymas: tik keli mygtukai su funkcijos stiprumo reguliatoriais.

Modernus, kompaktiškas dizainas: dėl mažų matmenų 112 x 72 x 47 mm jis lengvai tilps į bet kurią rankinę.

Itin lengvas: sveria tik 290 gr.

LCD (skystųjų kristalų) ekranas  atvaizduoja naudojamo režimo nustatymus ir kiek laiko užtruko nutraukimo ciklas.

Integruotas laikmatis: nenaudojamas išsijungia po 30 min.

Universalus - gali būti naudojamas ir kaip viengubas, ir kaip dvigubas pientraukis

Atminties funkcija – pientraukis įsimena paskutinio traukimo nustatymus, todėl kai pradedamas naujas pieno traukimo ciklas jo nereikia iš naujo reguliuoti

Pientraukis ypatingai tylus – gali būti naudojamas tame pačiame kambaryje, kuriame miega kūdikis

Vakuumo stiprumas: iki  270 MMHG

Visi komponentai, kurie liečiasi su motinos pienu, neturi bisfenolio A (be BPA)

Labai paprasta surinkti, plauti ir naudoti:  dalis, kurios liečiasi su motinos pienu (gaubtai, atgalinio tekėjimo vožtuvai su membranomis, buteliukai, silikoninės membranos) visda išplaukite švariame vandenyje – galima plauti ir indaplovėje, o žarnelių nebūtina plauti, nes į jas nepatenka motinos pienas. Nusidėvėjusias detales galima pasikeisti.

Nuraukus pienuką į buteliukus, galite iš karto pamaitinto kūdikį, nes komplektacijoje yra 2 lėtos tėkmės žindukai kūdikiui (0-3 mėn.).

Komplekte: pientraukis, elastiniai vamzdeliai x 2 vnt., krūtų gaubteliai (24 mm) su vožtuvėliais x 2 vnt., membranos x 2 vnt., buteliukai 160 ml su dangteliais ir žindukais x 2 vnt., pakrovėjas

Dėmesio: pientraukis standartiškai komplektuojamas su 24 mm dydžio gaubtu, tačiau efektyviam ir sklandžiam pientraukio veikimui, priklausomai nuo kiekvienos moters individualių parametrų, gali tekti pasirinkti jai tinkamą kitą gaubto dydį, kurie yra parduodami atskirai.