SPECTRA MAIŠELIAI PIENO SAUGOJIMUI, 10 VNT., 200 ML, SU JUNGTIMI

8809108013408

Nauja

Tai sterilūs ir sandarūs, iš anksto paruošti naudoti maišeliai motinos pienui laikyti be BPA, su temperatūros jutikliu ir specialia jungtimi, kurios pagalba maišelį galima pritvirtinti prie pientraukio gaubto ir nutraukti pieną tiesiai į jį. Taip pat prie maišelio galite pritvirtinti pieno buteliuko galvutę su žinduku, kad kūdikio maitinimas būtų dar paprastesnis ir neišvaistytas nei vienas pieno lašelis. Maišeliai stovi savarankiškai, todėl juos galėsite laikyti stačiai tiesiog šaldytuve ar šaldiklyje, taip taupydami vietą.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

9,60 €

su PVM

12,00 € su PVM

-20%

Original product

Sterilizuoti – iš anksto paruošti naudoti
Maišelius galima pritvirtinti tiesiai prie Spectra pientraukio gaubto ir naudojant specialią jungtį nutraukti motinos pieną tiesiai į maišelius. Taip pat galima maitinti kūdikį tiesiai iš šio maišelio, tereikia prie jo pritvirtinti pieno buteliuko galvutę su žinduku.
Maišelių dizainas leidžia jiems stovėti stabiliai pastatytais vertikalioje padėtyje ir taip užimti mažiau vietos šaldytuve arba šaldiklyje
Su užsukamu dangteliu sandariam uždarymui ir oro poveikiui sumažinti
Su matavimo skale, todėl visada sužinosite, kiek juose yra pieno
Įrengtas temperatūros jutiklis: kai maišelis panardinamas į karštą vandenį (žemiau 55 laipsnių Celsijaus), apatinė maišelio juosta pasidaro balta, pienui pasiekus optimalią temperatūrą (apie 40 laipsnių Celsijaus) juostelė pasidaro raudona.
Didelė talpa; 200 ml
Saugūs naudoti – pagaminti be BPA
Komplektacijoje: 10 x vnt. maišelių, kurių dydis 22 x 13 x 13 cm, ir jungtis
Pastabos: nedėkite maišelių į mikrobangų krosnelę, jų nevirinkite, pieną pašildykite šiltame vandenyje arba kambario temperatūroje, prieš naudodami maišelius įsitikinkite, kad rankos švarios, kai maišelius norite laikyti šaldiklyje - užpildykite 2/3 jų talpos (apie 180 ml)