ELEKTRINIO PIENTRAUKIO LAISVŲ RANKŲ LIEMENĖLĖ (XS-XXL DYDIS), JUODA

0000000000001

Nauja

Tai universali laisvų rankų liemenėlė, sukurta moterims maitinančios vaikučius elektriniu pientraukiu nutrauktu pienu. Dėka šios liemenėlės, saugiai prilaikančios buteliukus, vienu metu Jūs galėsite traukti pieną ir daryti kitus darbus: rašyti, skaityti ar kalbėti telefonu.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

38,99 €

su PVM
Original product

Daugiau laisvės pieno traukimo metu: rankas atlaisvinanti, nepriekaištingos konstrukcijos liemenėlė garantuoja maksimalų komfortą ir suteikia galimybę atlikti kitus darbus ar tiesiog patogiai pailsėti.
Reguliuojamo dydžio: liemenėlė sukomplektuota su papildoma juostele nugaroje, kuri leidžia liemenėlei prisitaikyti prie Jūsų besikeičiančio kūno vaikučio auginimo metu.
Universali: liemenėlė gali būti naudojama su visais elektriniais pientraukiais ir tuo pačiu metu galimas pieno nutraukimas iš abiejų krūtų.
Prisitaiko prie pientraukio gaubtų: liemenėlės priekyje yra užtrauktukas, kuris leidžia liemenėlei išsiplėsti į plotį, kad gaubtai teisingai įsistatytų.
Efektyvi: tvirtai ir saugiai prilaiko buteliukus, todėl sumažinama tikimybė pienui išsilieti. Dėl šios priežasties pienas nutraukiamas efektyviau, taip skatinant jo gamybą.
Gali būti dėvima ir be petnešėlių.
Gali būti skalbiama, džiovinama mašinoje.
Liemenėlė pagaminta iš medvilnės (93 proc.) ir latekso (7 proc.), todėl tvirtai priglunda ir yra saugi, švelni Jūsų odai, siūlės nedirgina jautrių odos vietų.