JANOD MEDINIS STUMDUKAS SU REGULIUOJAMO AUKŠČIO RANKENA IR STABDŽIAIS

3700217380052

Nauja

Tai daugiafunkcinis edukacinis stumdukas, kuris padės saugiai žengti pirmuosius žingsnius: paslėptas ir nuimamas stabdys leidžia blokuoti ir palaipsniui atleisti ratukus, kad vežimėlio greitis galėtų būti kontroliuojamas tėvų. Janod stumdukas skatina kūrybiškumą, smulkiąją motoriką bei lavina koordinaciją, pusiausvyrą. Jis rekomenduojamas nuo 12 mėnesių amžiaus ir idealiai tiks vaikams net iki 3 metų, nes dėl reguliuojamo aukščio rankenos (47–53 cm) prisitaiko prie augančio vaiko ūgio.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

70,00 €

su PVM

85,00 € su PVM

-15,00 €

Original product

Tai ne tik vaikštynė, bet ir puiki ugdomoji priemonė. Jūsų vaikas galės lavinti smulkiąją motoriką ir išbandyti miklumą 8 skirtinguose smagiuose lavinamuosiuose žaidimuose: kilpa, formuojamas kištukas, pelė traukimui, krumpliaratis, mygtukas su pyptelėjimu, besisukančios ir judančios akys, apčiuopiami skruostai lytėjimo pojūčiui lavinti.
Stumdukas padės saugiai žengti pirmuosius žingsnius: paslėptas ir nuimamas stabdys leidžia blokuoti ir palaipsniui atleisti ratukus, kad vežimėlio greitis galėtų būti kontroliuojamas tėvų.
Reguliuojamas rankenos aukštis. Žemiausias galimas aukštis 47 cm, aukščiausias -53 cm, todėl lengvai pritaikysite stumduką prie augančio mažylio.
Ratukai dengti guma, todėl važiuoja itin tyliai ir nepalieka žymių ant grindų.
Stumdukas pagamintas iš faneros, todėl yra itin ilgaamžis ir saugus.
Stumdukas rekomenduojamas vaikams nuo 12 mėn.
Išmatavimai: 39.62 x 34.29 x 54.1 cm; 3.2 kg.