KIDKRAFT VIRTUVĖLĖ ALL TIME PLAY SU PRIEDAIS, 53370

0706943533703

Nauja

Ši KidKraft medinė virtuvėlė yra tai, ko reikia, kad Jūsų mažasis virėjas pagamintų maistą visai šeimai, tuo pačiu lavindamas savo vaizduotę. Virtuvėje yra rankenėlės, kurias galima pasukti arba paspausti, taip pat tikroviškos orkaitės ir mikrobangų krosnelės durys, kurios atidaromos ir uždaromos. Be to, pridedamas indų ir maisto produktų rinkinys, dėl kurio mažylis bus užimtas valandų valandas. Tėveliams patiks patvarus virtuvėlės dizainas, nes jis užtikrina saugų žaidimą daugelį metų. Padėkite vaikams atskleisti kūrybiškumą!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

119,00 €

su PVM
Original product

TIKROVIŠKAS DIZAINAS: ši žaisminga virtuvėlė yra miniatiūrinė įmontuojamų virtuvių versija. Jūsų vaikas pasijus kaip suaugęs! Jame yra interaktyvių ir tikroviškų prietaisų, tokių kaip orkaitė, mikrobangų krosnelė, išimama kriauklė, lentynos puodams bei indams.
GARANTUOTA SMAGI VEIKLA: vaikas smagiai leis laiką valandų valandas gamindamas skanius patiekalus. Šioje virtuvėje įrengtos įvairios nuimamos rankenėlės, skirtos tiek kriauklei, tiek orkaitei valdyti. Realistiška šio gaminio įranga skatins Jūsų vaiko vaizduotę ir lavins motoriką.
LENGVAS PRIEŽIŪRA – ši virtuvė, skirta mažiems vaikams, turi nuimamą, lengvai valomą kriauklę.
STABILI KONSTRUKCIJA: virtuvė sukurta naudojant tvirtas, kokybiškas medžiagas, kad Jūsų mažieji virėjai galėtų žaisti ilgus metus!
SAUGI NAUDOTI: pagaminta iš MDF medienos ir plastiko be BPA, apdorota netoksiškais dažais ir laku. Šis gaminys atitinka tarptautinius žaislų saugos standartus.
DAUGYBĖ PRIEDŲ: 38 vnt.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Matmenys: 60 x 34 x 90 cm.