PHILIPS AVENT RINKINYS KŪDIKIŲ PRIEŽIŪRAI

Philips Avent

8710103653790

Nauja

Tai itin praktiškas ir patogus naudoti namie ar kelionėje kūdikio priežiūros rinkinys, kuris padės tinkamai pasirūpinti mažyliu. Puiki dovana jo gimimo proga, tinkanti tiek mergaitei, tiek berniukui!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

29,70 €

su PVM

33,00 € su PVM

-10%

Original product

Visi būtiniausi kūdikio priežiūros daiktai (net 10 vnt.) viename rinkinyje:
1. Itin tikslus skaitmeninis termometras greitai, patogiai ir tiksliai matuoja kūdikio temperatūrą, o lankstus antgalis užtikrina daugiau komforto Jums ir Jūsų kūdikiui.
2. Nosies aspiratorius su minkštu ir lanksčiu antgaliu leidžia pasirūpinti, kad kūdikio kvėpavimo takai būtų atviri, jis jaustųsi ir miegotų geriau.
3. Nagų ir plaukų priežiūros komplektas, kuriame rasite žirkles užapvalintais galais, įtaisą nagams kirpti ir tris dildes, užapvalintas šukas ir galvos šepetėlį minkštais šereliais.
4. Mažas, silikoninis dantų šepetėlis švelniai masažuoja Jūsų vaikelio dantenas ir nuvalo dantukus
Visi priežiūros daiktai sudėti viename dėkle su užtrauktuku, todėl patogu naudoti, laikyti tvarkingai lentynoje ar pasiimti į kelionę.
Dėklo išmatavimai: 117 x 174,5 x 51 mm

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.