BEABA BABYCOOK TRINTUVAS-GARINTUVAS NEO, MINERAL GREY

Beaba

3384349167103

Nauja

Tai trintuvas–garintuvas su stikliniu virimo indu bei nerūdijančio plieno krepšiu, kuris užtikrins, kad maistas ruošiamas mažyliui visada būtų tinkamas ir kokybiškas. Atlikdamas net 5 skirtingas funkcijas: virimo garuose, smulkinimo, atitirpinimo, pašildymo, prietaisas pasižymi ir savo aplinkai draugišku dizainu - naudoja mažiau anglies dvideginio, vandens ir energijos. Beaba Babycook Neo – asmeninis Jūsų mažylio šefas virtuvėje!


NEPAMIRŠKITE ĮSIGYTI GRŪDŲ PRIEDO: GRŪDŲ PRIEDAS

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

209,00 €

su PVM
Original product

Net 5 skirtingos funkcijos viename įrenginyje: virimas, virimas garuose, atitirpinimas, pašildymas ir smulkinimas, o su papildomai įsigyjami priedu – galima virti makaronus, ryžius ir kitas grūdines kultūras. Su Babycook Neo paruošite ne tik daržovių, bet ir grūdines košes.
Greitas ir sveikas gaminimas: virimas garuose trunka iki 20 minučių, naudojant itin mažą anglies dvideginio, energijos ir vandens
Švelnus gaminimas garuose: dėka unikalios virimo garais sistemos išsaugomos visos maistinės savybės, taip pat skonis ir kvapas.
Lengva reguliuoti tekstūrą: tiesiog pasirinkite atitinkamą trynimo ciklo skaičių ir įpilkite skirtingą garinimo metu susidariusio skysčio kiekį.
Patogus atitirpinimas ir pašildymas garuose: saugiai atitirpsta ir pašyla, nepakinta maisto skonis. Tiesiog įdėkite maistą į karčiui atsparų indą (tam pvz. tiks bet kuris atskirai parduodamas Beaba silikoninis, plastiko ar stiklinis indelis) ir įstatykite į Beaba Babycook Neo garinimo sietelį, paspauskite garų funkciją.
Pagamintas iš higieninės medžiagos, padedančios išlaikyti maistingumą gaminamuose patiekaluose:
- didelis stiklinis dubuo (1250 ml)
- nerūdijančio plieno bakas (plati anga, todėl lengva įpilti vandenį ir valyti)
- metalinis garų sietelis – 1000 ml talpa: 4 porcijos po 125 gr.
- aukštos kokybės, dviejų lygių nerūdijančio plieno peiliukai, užtikrinantys maisto tekstūros tolygumą – neliks gabalėlių užstrigusių po ašmenimis. Gamintojas Sabatier Diamon – profesionalai, gaminantys peilius virtuvės šefams.
Tvarus maisto gaminimas, į ekologiškumą orientuotas dizainas: įrenginys naudoja 48% mažiau anglies dvideginio (lyginant su Babycook Solo modeliu) ir 50% mažiau vandens bei energijos
Svoris: 2,7 kg.
Išmatavimai: 26,5 x 21,5 x 21,5 cm

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.