BEABA LAGAMINAS VAŽIUOKLĖ EAZY GREEN BLUE

Beaba

3384349460006

Nauja

Madingas ir praktiškas Beaba Eazy lagaminas – nepakeičiamas Jūsų kelionių su vaiku pagalbininkas. Tai ne tik lagaminas, bet ir patogi sėdynė su ratukais Jūsų mažyliui, kad atlaisvintų Jūsų rankas, kai to labiausiai reikia. Paspauskite du mažus mygtukus ir išskleiskite ratukus, kad Jūsų vaikas galėtų atsisėsti ir ramiai riedėti. Beaba Eazy yra išradingas sprendimas, puikiai tinkantis kelionėms traukiniu ar lėktuvu. Kartą išbandę - nebegalėsite be jo gyventi!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

199,00 €

su PVM
Original product

Tai BEABA® ir MICRO MOBILITY® partnerystės unikalus kūrinys Jūsų nepamirštoms kelionėms
Vaikiškas lagaminas 2IN1: lagaminas su sėdyne vaikams nuo 4 metų
Palengvina keliavimą su vaikais: kelionės metu nereikės vaiko nešti ant rankų, todėl galėsite lengvai judėti oro uoste ar geležinkelio stotyje
Paprasta naudoti: paspauskite atrakinimo mygtukus ir išskleiskite keturis ratukus. Tada Jūsų mažylis galės atsisėti ir važiuoti.
Daugybė kišenių ir didelis skyrius: lengva organizuoti daiktus
Praktiškas: dėl dviejų papildomų ratų lagaminas yra stabilus tiek vežant vaiką (iki 50 kg), tiek kaip kėdutė tiesiog sėdėjimui (iki 100 kg)
Patogus atidarymas: dėl plačios angos galite pasiekti lagamino vidų net tada, kai ant jo sėdi vaikas. Pagrindinis skyrius su dvigubu atitraukimu greitesniam atidarymui
Rankena prisilaikyti bei kojų atrama – dar daugiau stabilumo ir saugumo
Mobilus: 360° pasukami priekiniai ratai, kad būtų lengva judėti
Reguliuojama rankena nuo 85 iki 109 cm
Pagal matmenis atitinka visus įprastus oro linijų rankinio bagažo dydžio reikalavimus
Didelė talpa: 22L.
Išmatavimai: 36 x 25 x 58 cm

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.