RAINBOW HIGH DREAM & DESIGN MADOS STUDIJOS ŽAIDIMŲ RINKINYS SU MADOS LĖLE SKYLER BRADSHAW

0035051587514

Nauja

Rainbow High Dream & Design mados studijos žaidimas- tai išskirtinis mados dizainerio rinkinys, kuriame yra Skyler Bradshaw lėlė ir mados dizaineriui reikalingų reikmenų komplektas. Puikus pasirinkimas vaikams nuo 4 iki 12 metų. Išlaisvinkite vaiko vaizduotę su daugiau nei 40 priedų ir kurkite stilių be ribų!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

99,00 €

su PVM
Original product

Rainbow High Dream & Design Fashion Studio yra būsimo mados dizainerio rinkinys, kurį sudaro Skyler Bradshaw lėlė ir dizaino reikmenų komplektas. Tai ne tik žaidimas, bet ir kūrybinis procesas, leidžiantis vaikams pajusti įkvėpimą ir kurti neįtikėtinus stilius bei skleisti jų mados dizaino talentą.
Rinkinyje yra daugiau nei 40 priedų, leidžiančių vaikams kurti, eksperimentuoti ir dalintis kūrybinėmis idėjomis.
Žaiskite linksmai su visu šiuo būtinu dizainerės žaidimų rinkiniu: stalas ir kėdės, siuvimo mašina, eskizų knyga su specialiu rašalu, vaivorykštiniai dažai, funkcinis manekenas, tikri audiniai ir dar daugiau!
Dizaino komplektas leidžia kurti daugiau nei 300 stilių, jame rasite 5 tikrus Rainbow High audinio ritinius, manekeną ir sujungimui skirtus smeigtukus.
Darbinis stalas ir priedai: leiskite vaikui pasijusti mados dizaineriu kaip ir pati lėlė Skyler Bradshaw. Komplekte yra dizainerio darbinis stalas, siuvimo mašina, lyginimo prietaisas, žirklių rinkinys, pieštukai, smeigtukai, kavos puodelis, žirklių rinkinys ir dar daugiau.
Vandens eskizų knyga suteikia galimybę kurti naujus dizainus tiesiog pridedant vandens.
Rainbow High lėlė Skyler Bradshaw yra animacinio serialo „Rainbow High“ projekto „Rainbow Fashion Design“ konkurso laimėtoja, tad suteikite galimybę vaikams kartu su lėlė atkurti savo mėgstamiausias scenas iš šio animacinio serialo.
Komplektą sudaro: 1 lėlė, 1 rūbas, 1 pora lėlės batų, 1 pora auskarų, lėlės stovas, vandens eskizų knyga, darbinis stalas, siuvimo mašina, lyginimo prietaisas, pieštukai, smeigtukai, kavos puodelis, žirklių rinkinys, augalas, dizainerio rinkinys su 5 audinio ritiniais, manekenas.