CHILDHOME BANANA JUOSMENS KREPŠYS ON THE GO TEDDY BROWN

CHILDHOME

5420007158750

Nauja

Childhome Banana juosmens krepšys On the go - tai moderni ir funkcionali tašytė tėvams, kurie nori išlikti aktyvūs. On The Go juosmens krepšys su madingu Teddy Brown dizainu yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems patinka stilius ir patogumas. Šiame krepšyje telpa viskas, ko gali prireikti tėvams, ir leidžia Jums turėti laisvas rankas - būkite pasiruošę kiekvienai situacijai. Nešiokite jį apie juosmenį arba per petį - patogus dizainas pritaikomas kiekvienam individualiai pagal porekius!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Nuolaida baigsis po:

34,40 €

su PVM

43,00 € su PVM

-20%

Original product

Childhome pristato Banana On The Go juosmens krepšį su madingu Teddy Brown dizainu, specialiai sukurtą aktyviems ir stilingiems tėvams.
Šis klubinis juosmens krepšys yra ne tik stilingas, bet ir itin funkcionalus, suteikiantis galimybę išlaikyti rankas laisvas ir lengvai pasiekti visus būtinus daiktus Jūsų mažyliui arba sau.
Didelis pagrindinis skyrius yra suskirstytas į du atskirus skyrius, o priekyje galite saugiai laikyti svarbiausius daiktus. Be to, užpakalyje yra mažas skyrius su magnetiniu užsegimu, kur galite laikyti, pavyzdžiui, mobiliojo telefono įkroviklį.
Nešiokite On The Go Teddy juosmens krepšį apie juosmenį arba per petį, ir Jūs visada būsite pasiruošę kiekvienai kelionei ar išvykai su vaiku.
Šis krepšys tinka tiek tėvams, tiek mamoms, kurie vertina stilių ir patogumą.
Funkciniai skyriai padės išlaikyti tvarką
Gali būti nešiojamas apie juosmenį arba per petį
Išmataimai: 34.0 x 12.0 x 16.0 cm
Audinys: 100% nailonas
Priežiūra: neskalbti skalbimo mašinoje, valyti šlapia šluoste ir nedelsiant išdžiovinti.