L.O.L. SURPRISE! LOL SUPRISE OMG MOVIE MAGIC KINO STUDIJA, 576532EUC

0035051576532

Nauja

Tai nuostabus ir išskirtinis LOL SUPRISE rinkinys su daugiau kaip 70 siurprizų. Pakuotė virsta kino studija su 4 fonais ir žaliuoju kino ekranu, taip pat stovu Jūsų mobiliajam telefonui. Dėmesio – pasiruoškite, filmavimas prasideda! Pakuotėje yra 12 LOL išpakuojamų lėlių, įskaitant 2 mados OMG lėles, 6 LOL Surprise lėles, 2 augintinius ir 2 Lil Sisters, todėl kiekvienam savo filmui galite suburti vis kitą aktorių komandą! Puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana kiekvienam LOL gerbėjui.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

104,00 €

su PVM
Original product

Daugiau nei 70 staigmenų, kurias reikia išpakuoti, įskaitant 12 LOL lėlių, žalią ekraną, priedus ir viską, ko reikia norint sukurti savo LOL Suprise filmą. Veiksmas prasideda!
Filmuokite – pritvirtinkite mobiliojo telefono kamerą prie stovo, papuoškite LOL lėles, išsiskiriančias kvapą gniaužiančiais veido bruožais, sutvarkytais plaukais ir neįprasta išvaizda, įvairiais kostiumais ir aksesuarais, paruoškite jas pozavimui ir nufilmuokite savo istoriją.
Unikali 3D pakavimo patirtis – pakuotė tampa kino studija su 4 fonais ir žaliu ekranu. Tegul aktoriai užima savo pozicijas!
Rinkinyje rasite: 2 mados OMG lėlės, 6 LOL Surprise lėlės, 2 augintiniai, 2 Lil Sisters, apranga ir aksesuarai kino tema, žalias ekranas, stovas mobiliojo telefono kamerai, 4 filmų fonai. Puikus rinkinys ir tobula dovana būsimiems filmų kūrėjams!