PHILIPS AVENT ELEKTRINIS GARŲ STERILIZATORIUS SCF293 SU DŽIOVINIMO FUNKCIJA

Philips Avent

8710103941620

Nauja

Modernaus, stilingo dizaino Philips Avent sterilizatorius su džiovinimo funkcija pasižymi greitu ir efektyviu procesu: sterilizavimas garais be jokios chemijos, o po to - džiovinimas, užtruks tik 40 min., o turinys, nenuėmus dangčio, išliks sterilus iki 24 val. Prietaisas Jūsų virtuvėje užims mažai vietos ir bus nepamainomas pagalbininkas kiekvieną dieną, nes leis sterilizuoti ne tik buteliukus, bet ir įvairius maitinimo priedus.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

88,20 €

su PVM

98,00 € su PVM

-10%

Original product

Natūralus (nenaudojant chemijos) sterilizavimas garais užmuša 99,9% kenksmingų mikrobų
Greitas ir efektyvus, su džiovinimo funkcija: tereikia 40 minučių, kad buteliukai būtų paruošti kitam kūdikio maitinimui. Po galingo sterilizavimo garais, koncentruota filtruoto oro srovė išdžiovina buteliukus ir priedus, kad juos būtų galima naudoti akimirksniu.
Kompaktiškas dizainas - užima mažai vietos virtuvėje.
Universalus: tinka įvairių firmų, skirtingo dydžio ir formų buteliukų, pientraukių bei įvairių priedų sterilizavimui.
Telpa šeši kūdikių maitinimo buteliukai (330 ml) ar įvairūs kiti kūdikio priežiūros reikmenys.
Galimybė keisti sterilizatoriaus aukštį ir dydį, jeigu norite sterilizuoti smulkius daiktus: pientraukio detales, žindukus ir t.t.
Itin paprastas buteliukų krovimas ir iškrovimas – plati anga.
Buteliukai lieka sterilūs iki 24 valandų, jei dangtis lieka neatidarytas.
Po ciklo prietaisas automatiškai išsijungia.
Prietaisas turi skysčių surinkimo padėklą. Naudojant padėklą pieno lašeliai nepatenka ant kaitinimo plokštelės ir sumažina nemalonių kvapų galimybę.
Lengvai valomas.
Komplekte yra žnyplės steriliems daiktams išimti.
Išmatavimai: 304 x 191 x 378 mm
Svoris 2,4 kg.

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.