MOMCOZY BUTELIUKŲ IR MAISTO ŠILDYTUVAS 6IN1

0602835182359

Nauja

Šis jaukaus dizaino Momcozy šildytuvas su LCD ekranėliu, kuriame atvaizduojami rezultatai, pašildo pieną ar kitus skysčius iki tiksliai reikiamos temperatūros per 2–5 minutes, kartu išlaikydamas maistines medžiagas. Jis tinka daugeliui buteliukų tipų (stiklo, plastiko ir silikono). Jeigu pienas buvo užšaldytas – šildytuvas juos automatiškai atitirpins, sušildys ir palaikys šiltus iki 24 val. Taip pat šildytuvas tinkamas naudoti su maistu – jis greitai sušildo maistą iki geriausiai kūdikio skrandžiui tinkančios temperatūros. Negana to, šildytuve galėsite sterilizuoti čiulptukus ir buteliukus.

Garantija - 24 mėnesiai.

 

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

50,99 €

su PVM

59,99 € su PVM

-15%

Original product

DAUGIAFUNKCIS – 6IN1 PRIETAISAS. Net šešios galimybės: šviežio pieno pašildymas, šalto pieno pašildymas, maisto šildymas, garinimas , atšildymas, temperatūros palaikymas 24 val. Šis išmanus Momcozy šildytuvas tinka daugeliui buteliukų tipų, saugiai ir tolygiai šildo pieną ir kūdikių maistą. Tinka maitinti įvairaus amžiaus kūdikius, pereinant nuo pieno iki kieto maisto. Taip pat galite naudoti pieno, laikomo maišeliuose, pašildymui - nei vieno lašo pro šalį.
GREITAS. 30 proc. greitesnis pašildymas, lyginant su ankstesniais modeliais. Pienas pašildomas per 2-5 minutes. Mažiau laukimo laiko, mažiau mažylio verksmo. Dėmesio, konkretus kaitinimo laikas priklauso nuo pieno kiekio, pieno temperatūros ir buteliuko medžiagos.
SVEIKAS KIETO MAISTO PAŠILDYMAS. Šis kūdikių buteliukų šildytuvas gali greitai pašildyti maistą tiksliai iki motinos pieno temperatūros,nes tai geriausiai tinka virškinimui ir kūdikio skrandžiui, o taip pat - tai ideali temperatūra, norinti išlaikyti maistines medžiagas.
ATŠILDO, PAŠILDO, PALAIKO ŠILUMĄ. Tiesiog įdėkite buteliuką/pieno maišelį į pieno šildytuvas ir pasirinkite medžiagą bei pieno kiekį, tada paspauskite mygtuką “Atitirpinimas”, aparatas automatiškai atitirpint, pašildys pieną ir galiausiai palaikys jį šiltą iki 24 valandų.
24 VALANDŲ ŠILUMOS PALAIKYMO FUNKCIJA. Įdėkite šaldytą pieną ir pasirinkite atitinkamą fukciją, o tada galėsite eiti keisti sauskelnių ar tvarkyti kitus reikalus, nelaukdami, kol pienas sušiltų, nes pašilęs jis gali išlikti šiltas 24 valandas.
STERILIZAVIMAS GARUOSE. Motinos pieno buteliuko šildytuvas sterilizuoja iki 100 ℃ temperatūros paduodamais garais, kad buteliukai ir kūdikių maisto stiklainiai visada būtų švarūs.
IŠMANUS IR PAPRASTAS NAUDOTI. LCD ekranas yra lengvai skaitomas ir gali rodyti atgalinės atskaitos laiką. Pasibaigus atgaliniam skaičiavimui, šildymas bus automatiškai išjungtas, atminties funkcija.
IŠMATAVIMAI: 26.5x11.5 cm.