MOMCOZY DVIGUBAS NEŠIOJAMAS BELAIDIS PIENTRAUKIS M5

0647168301428

Nauja

MOMCOZY M5 – švelnus ir efektyvus pieno nutraukimas, lyg žystų kūdikis! Tai pientraukis su naujausios kartos pieno ištraukimo technologija, kuri atitinka kūdikio burnos struktūrą. Pientraukis ant krūtinės priglunda unikaliu horizontaliu kampu, kad jausmas būtų lyg žįstų kūdikis. Tokiu būdu speneliai netraumuojami ir netampomi aukštyn, žemyn, todėl pieno nutraukimas tampa švelnesnis, skatinama pieno gamyba. Dar viena naujovė – vibracijos funkcija pieno nutraukimo metu, kurios dėka atlaisvinami pieno latakėliai ir pienas nutraukiamas greičiau bei efektyviau. Naudokite šį rėžimą, jeigu norite visiškai ištuštinti krūtis, sumažinti riziką dėl mastito.

Garantija - 24 mėnesiai.

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

185,30 €

su PVM

218,00 € su PVM

-15%

Original product

EFEKTYVUS IR INOVATYVUS: dvigubame belaidžiame pientraukyje MOMCOZY M5 integruota “Baby Mouth” technologija, kuri dar tiksliau atkartoja natūralų žindymą. Pientraukis turi unikalų horizontaliai pasvirusį pieno nutraukimo kampą, kuris atitinka kūdikio žindymo kampą. Dėl to nėra traumuojami speneliai, nes jie netampomi aukštyn ir žemyn.
SU VIBRACIJOS FUNKCIJA: dvigubas belaidis pientraukis MOMCOZY M5 turi unikalią mikro vibracijos technologiją, skatinančią pieno išsiskyrimą žindymo metu. Šios funkcijos dėka pientraukio naudojimo metu yra švelniai atlaisvinami pieno latakėliai, todėl pieno išsiskyrimas vyksta žymiai greičiau. Pasirinkus mišrų pientraukio veikimo režimą – pientraukis tuo pačiu metu ir traukia pieną, ir vibruoja, todėl per tą trumpesnį laiką ištraukiama daugiau pieno. Ši funkcija padeda pilnai ištuštinti krūtis, sumažina mastito riziką.
UNIVERSALUS: pritaikytas skirtingo dydžio krūtims. MOMCOZY M5 komplektacijoje rasite 5 skirtingų dydžių pientraukio krūties gaubtelius ir krūties gaubtelio įdėklus: 27 mm ir 24 mm krūties gaubtelius, 17 mm, 19 mm ir 21 mm krūties gaubtelio įdėklus, tinkančius 11-25 mm dydžio speneliams.
KOMPAKTIŠKAS IR LENGVAS, PATOGUS KELIAUJANT: tai pats lengviausias ir kompaktiškiausias iš visų MOMCOZY pientraukių. Pilnai sukomplektuotas pientraukis (1 krūčiai) sveria tik 230 g. ir yra2/3 karto maženis nei kiti rinkoje esantys belaidžiai pientraukiai. Dėl šios priežasties MOMCOZY M5 lengvai telpa liemenėlėje ir pasislepia po palaidine. Nutraukti diskretiškai pieną galėsite bet kokioje situacijoje: darbe, vairuojant, lėktuve ar būnant kitur tarp žmonių.
BELAIDIS: Kaip ir kiti MOMCOZY pientraukiai, M5 neturi jokių besipinančių laidų. Jokių kliūčių patogiam pientraukio naudojimui bet kur ir bet kada.
INDIVIDUALIAI PRISITAIKANTIS: pientraukyje integruoti 3 veikimo režimai: stimuliacija, intensyvus ištraukimas ir mišrus, taip pat yra 9 galingumo lygiai. Šių funkcijų dėka pritaikysite belaidį pientraukį savo poreikiams, kad būtų skatinama pieno gamyba ir pieno nutraukimas būtų efektyvus.
ATMINTIES FUNKCIJA: įjungus automatiškai rodomas paskutinio traukimo metu naudotas mišrus režimas ir atitinkamas lygis.
TYLUS VEIKIMAS: variklio triukšmas kontroliuojamas iki 50 Db
AUTOMATIŠKAI IŠSIJUNGIA: po 30 minučių savaime išsijungia, taip pat išsijungia, jeigu per 20 sek. neatliekami jokie veiksmai.
SU TRANSPORTAVIMO IR LAIKYMO DĖKLU: pientraukis MOMCOZY M5 sudėtas į kieto korpuso lagaminėlį su rankenėle nešimui, todėl pientraukį bus patogu laikyti ar pasiimti su savimi, kad ir kur vyktumėte. Dėka jo pientraukio detalės visada bus vienoje vietoje, jos nepasimes, o pats pientraukis bus apsaugotas nuo smūgių ar įbrėžimo.
TECHNINIAI PARAMETRAI:
Išmatavimai: 128 mm x 117 mm x 74 mm
Svoris: 230 g.
Pieno surinkimo talpos dydis: >120ml.
Pientraukio veikimo laikas: apie 100 – 120 min/3 – 4 ciklai (30 min/ciklas)
Įkrovimo laikas: apie 2 valandas, maitinimo adapteris turi būti 5V-1A (kol įkraunamas, naudoti negalima)
Komplektacija: pientraukis MOMCOZY MP5 – 2 vnt, apsauginis dangtelis – 2 vnt., 24 mm gaubtai – po 2 vnt., 17, 19, 21 mm gaubto įdėklai – po 2 vnt., silikoninės membranos – 2 vnt., USB įkrovimo laidas – 2 vnt., kieto korpuso lagaminėlis, gaubto dydžio matavimo vadovas, instrukcija.