MOMCOZY PIENO LAIKYMO MAIŠELIAI, 50 VNT.

0647168301152

Nauja

Vienkartiniai MOMCOZY pieno laikymo maišeliai specialiai sukurti su dviguba sandarinimo siūle, kad motinos pienas geriau išsilaikytų, neišsipiltų ar neužsiterštų. Maišeliai užtikrins, kad būtų išsaugotas kiekvienas taip brangus motinos pieno lašas. Jie pagaminti be BPA, gali stovėti vertikaliai savarankiškai, taip taupydami vietą, o integruotas temperatūros nustatymo indikatoriumi padės mamai iš karto žinoti pieno temperatūrą.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

11,99 €

su PVM
Original product

Motinos pieno temperatūros spalvinis indikatorius: ant maišelio esantis temperatūros indikatorius rodo aiškią, momentinę pieno temperatūrą.
Unikalus pieną nuo aplinkos poveikio apsaugantis dizainas: stiprus, dvigubai sandaresnis uždarymo mechanizmas užtikrina patikimą pieno laikymą ir saugojimą.
Patvarūs: atsparūs šildymui ar šalčiui, nesutrūkinėja ir apsaugo nuo nuotėkio.
Neužima daug vietos: pieno laikymo maišeliai gali būti dedami plokščiai arba vertikaliai, taupo vietą šaldiklyje, patogu saugoti ir naudoti.
Įpylimo ir išpylimo atskyrimas, apsaugantis pieną nuo aplinkos poveikio: pildant maišelį reikia atidaryti sandarinimo juostelę ir pripildyti jo turinį, o kai reikia išpilti pieną – maišelio kampą nukirpti palei pjovimo liniją apačioje.
Patogūs: turi informacijos užrašymo laukelį: užrašykite ant maišelio motinos pieno surinkimo datą bei kitus Jums svarbius duomenis.
Didelė talpa: 180 ml talpos MOMCOZY pieno laikymo maišelyje galėsite saugoti nutrauktą pieną, kol kūdikiui sueis 1 metai. Vienas maišelis skirtas vienam maitinimui.
Saugūs naudoti: sudėtyje nėra BPA
Kiekis pakuotėje: 50 vnt.
Patarimas: supylus motinos pieną į maišelį, būtina išleisti maišelyje esantį orą ir tada paspausti sandarinimo juostelę.

discount-voucher