MOMCOZY DVIGUBAS NEŠIOJAMAS BELAIDIS PIENTRAUKIS S9 PRO, PINK

0799787260850

Nauja

Momcozy S9 Pro dvigubas belaidis elektrinis pientraukis yra mažas, lengvas, nekrentantis į akis prietaisas, kuris patogiai priglunda ir telpa į liemenėlę, nereikalauja jokių laidų pieno nutraukimui. Šis pientraukis turi 9 reguliuojamus motinos pieno ištraukimo lygius ir 2 skirtingus veikimo režimus, todėl garantuoja maksimalų komfortą ir tinka mamytėms, norinčioms diskretiškai pieną nutraukti namuose, darbe arba keliaujant. Momcozy S9 Pro – suteikia judėjimo laisvę ir atlaisvina rankas!

Garantija - 24 mėnesiai.

 

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

109,65 €

su PVM

129,00 € su PVM

-15%

Original product

Profesionalus ir patikimas: Momcozy S9 Pro laimėjo „Red Dot Design Award 2022“ apdovanojimą.
Diskretiškas pieno nutraukimas: pientraukis patogiai telpa į žindymo liemenėlę, yra itin lengvas, naudojimui nereikia jokių laidų ar el. lizdų, galima trauktis pieną bet kur ir bet kada – visiška judėjimo laisvė.
Universalus ir paprastas naudojimas: pientraukį galima naudoti su visomis liemenėlėmis, todėl nereikės rūpintis specialios motinos pieno nutraukimo liemenėlės įsigijimu
Turi 2 veikimo rėžimus – masažo ir intensyvaus ištraukimo, atkartojančio natūralų kūdikio žindymą, kad optimizuotų motinos pieno gamybą. Tai užtikrina, kad mamos gali išsiurbti daugiau pieno per trumpesnį laiką, ir suteikia joms didesnį pasirinkimą bei komfortą.
Kiekvienas režimas turi 9 intensyvumo reguliavimo lygius, kad kiekviena mama galėtų pientraukio veikimą prisitaikyti prie savo asmeninių poreikių ir per kuo trumpesnį laiką nutraukti daugiau pieno kūdikiui.
Greitas įkrovimas – Momcozy pientraukį galima greitai įkrauti, vos per 2,5 val. Vieną įkrovimą galima naudoti 180 minučių / 6-8 seansus.
Pagamintas iš maistinių PP ir silikono medžiagų, sudėtyje nėra BPA, todėl Jums ir Jūsų kūdikiui užtikrinama saugi pieno ištraukimo ir valgymo patirtis.
Automatiškai išsijungia po 30 min.
Taip pat Momcozy elektrinis pientraukis turi LCD ekraną, kurio dėka pientraukio valdymas tampa dar paprastesnis. Išmaniajame ekrane galėsite sekti pieno traukimo parametrus.
Motinos pieno ištraukimo rėžimo veikimo galios diapazonas 280~300 mmHg.
Pientraukis valdomas silikoninių mygtukų pagalba, kurie lyginant su jutikliniu ekranu tarnauja ilgiau ir yra mažesnė tikimybė, kad jie bus pažeisti.
Profesonali apsauga nuo pieno pratekėjimo: apsauginis silikoninis vožtuvas padeda išvengti pieno nutekėjimo ir apsaugoti motinos pieną nuo bakterijų.
Inovatyvi motinos pieno ištraukimo technologija veikia itin tyliai – garsas nesiekia 45 decibelų ir netrukdo miegančiam kūdikiui.
Momcozy S9 Pro pientraukio talpa pažymėta matavimo skale ir yra 180 ml. Rekomenduojamas optimalus motinos pieno talpos pripildymas yra 120 ml.
Komplektacija: Momcozy S9 Pro nešiojamo belaidžio pientraukio variklis × 2, 24 mm silikoninis krūties gaubtas × 2, silikoninė diafragma × 2, jungtis × 2, silikoninis vožtuvas ×4, motinos pieno surinkimo talpa (180 ml) × 2, USB laidas × 1, laikymo krepšys x 1, pieno laikymo maišeliai.
Priedų valymas: Ypatingą dėmesį skirkite silikoninei diafragmai. Jei nekreipsite dėmesio į valymą, ji greitai suplyš ir suges. Neplaukite jos kietu šepečiu. Plaukite šiltu vandeniu nuo 5 iki 8 minučių. Nerekomenduojama plauti indaplovėje arba sterilizuoti mikrobangų krosnelėje.