PHILIPS AVENT NATURAL COMFORT PIENTRAUKIO RINKINYS SU BUTELIUKAIS, VIA INDELIAIS IR DĖKLU, SCF430/16

Philips Avent

8710103952664

Nauja

Philips AVENT rankinis pientraukis su Natural Motion technologija, įkvėpta natūralaus kūdikio žindymo bei sukurta greitesniam motinos pieno nutraukimo procesui. Universalus, pažangus ir efektyvus – puikiai tinka naudoti ne tik namie, bet ir keliaujančioms mamoms. Pridedami papildomi priedai – viskas vienoje vietoje, kad pieno nutraukimas būtų greitas ir patogus. Mėgaukitės švelniu šio rankinio pientraukio Philips Avent teikiamu komfortu.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

48,00 €

su PVM
Original product

Pažangi technologija. Natūralaus kūdikio žindymo įkvėpta technologija Natural Motion skirta greičiau pradėti pieno nutraukimo procesą. Galite lengvai reguliuoti ritmą ir traukimą. Tinka praktiškai visiems speneliams.
Patogus ir efektyvus pieno nutraukimui. Padeda greitai ištraukti pieną. Pažangus silikono kaušelis, kurio kūrimą įkvėpė unikalus kūdikio maitinimo procesas, stimuliuoja spenelį, kad lengviau ir greičiau pradėtumėte pieno traukimą.
Universalus. Vieno dydžio, minkšta, prisitaikanti silikoninė pagalvėlė, kuri tinka visoms mamytėms. visoms. Kadangi mes visos esame skirtingų formų ir dydžių, silikoninė pagalvėlė lengvai lankstosi ir prisitaiko prie unikalios anatomijos. Ji tinka 99,98 % spenelių dydžių* (iki 30 mm).
Kompaktiškas, patogus naudoti kelionėse. Puikiai tinka aktyvioms mamoms. Pientraukis yra mažas ir lengvas, tad jį lengva laikyti, transportuoti ir naudoti keliaujant, neatkreipiant į save dėmesio.
Su pieno skatinimo funkcija. Lengvai sužadina pieno ištraukimą prieš arba tarp maitinimų.
Individualiai reguliuojamas. Pasirinkite savo ritmą ir pritaikykite prie pieno tėkmės. Laisvai reguliuokite ištraukimo ritmą ir siurbimą pagal savo poreikius, patogumą ir pieno tėkmę.
Komfortas traukimo metu. Nutraukite pieną nesilenkdama į priekį. Atsipalaiduokite ir patogiai įsitaisykite – mūsų konstrukcija suteiks galimybę sėdėti tiesiai ir nereikės pasilenkti į priekį.
Lengva priežiūra. Paprastai valomas ir paruošiamas. Kadangi yra nedaug dalių, pientraukį lengva surinkti ir išvalyti.
Atlikite viską vienu metu: nutraukite, laikykite ir maitinkite. Ištraukite tiesiai į laikymo puodelį, iš kurio pienas neišsipils ar nelašės. Kai kūdikis alkanas, tiesiog prijunkite minkštą čiulptuką prie puodelio ir maitinkite. Laikykite pieną šaldytuve arba šaldiklyje savo pasirinktame inde.
Komplekte rasite:
Philips AVENT rankinis pientraukis su priedais SCF430/16 su silikonine pagalvėle;
125 ml talpos buteliukas „Natural“ su naujagimiui skirtos tėkmės žinduku- 1 vnt.;
260 ml talpos buteliukas „Natural“ su lėtos tėkmės žindukų nuo 1 mėn.;
Vienkartiniai krūtų įklotai – 6 vnt.;
Sandarinimo diskelis – 1 vnt.
VIA jungtukas;
3 VIA indeliai 180ml;
Krepšys pientraukio/priedų laikymui – 1 vnt..

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.