MEDELA PRILAIKYMO JUOSTA MAMOS PILVUI IR NUGARAI

Medela

7612367056649

Nauja

Ši besiūlė, vientisa ir patogi MEDELA apsauginė prilaikymo juosta nėščios pilvukui ir nugarai yra prevencinė priemonė dėl raumenų patempimo ir padeda sumažinti diskomfortą ar skausmą. Diržas idealiai priglunda prie kūno ir apgaubia pilvą, jo nespausdamas, nedirgindamas jautrios odos, o suteikdamas reikalingą komfortą prieš ir po gimdymo.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

16,99 €

su PVM
Original product

Kasdienė pagalba nėštumo metu: apgaubia Jūsų pilvą ir numalšina juosmens ir pilvo skausmus
Palaikomoji pilvo juosta patogiai apgaubia pilvuką, jo nespaudžia, nedirgina net ir jautriausios odos
Antrojo ar trečiojo nėštumo trimestro metu Medela palaikomoji pilvo juosta gali padėti nuraminti ir palengvinti apatinės nugaros ir pilvo raumenų skausmus, taip pat galima naudoti po gimdymo
Besiūlė ir palaikanti Medela pilvo juosta pagaminta iš orui laidaus audinio pagal patentuotą technologiją suteikia komfortą ir palengvėjimą jautriose kūno vietose.
Ypač tamprus, vientisas audinys prisitaiko prie besikeičiančios pilvuko apimties, suteikdamas palaikymą prieš ir po gimdymo.
Ši juosta taip gali padėti uždengti pilvuką, esant per ankštiems ar per trumpiems viršutiniams drabužiams
Šis produktas buvo išbandytas ir sertifikuotas pagal OEKO-TEX 100 standarto reikalavimus, kurie užtikrina, kad gaminiuose nėra kenksmingų, cheminių medžiagų
Lengva priežiūra: plaukite skalbimo mašinoje apatinio trikotažo tinklelyje ne aukštesnėje nei 40 laipsnių temperatūroje.
Audinys: 91% poliamidas, 9% elastanas
Dydis: S