MOMCOZY DRĖGNOS SERVETĖLĖS XL DYDŽIO, 4 PAKUOTĖS PO 60 VNT.

0799787260720

Nauja

MOMCOZY WATERWIPES - tai didžiausios kūdikių servetėlės rinkoje, pagamintos vandens pagrindu ir tik lašeliu kokoso ekstrakto, kuris veikia kaip kondicionierius. Dabar galite greitai ir saugiai susidoroti su visomis netvarkomis, kurias sukelia Jūsų mažasis išdykėlis.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

15,29 €

su PVM

17,99 € su PVM

-15%

Original product

DIDESNĖS NEI TOS, KURIAS KADA NORS NAUDOJOTE. Padidinkite dydį, kad išvalytumėte! Dėl itin didelio 20 cmx20 cm servetėlių dizaino dabar galite susitvarkyti su bet kokia netvarka – nuo mažo netvarkingo užpakaliuko, mažų pirštų iki nešvarių kietų paviršių. Tai patikimas pagalbininkas mamoms ir jų mažyliams!
PAKANKAMAI GRYNOS, KAD PRISILIESTŲ PRIE JŪSŲ KŪDIKIO ODOS. Momcozy servetėlės perėjo 7 etapų valymo procesą. 99% išgryninto vandens užtikrina aukščiausią Jūsų kūdikio saugumo lygį. Papildomas lašelis kokoso ekstrakto veikia kaip natūralus odos kondicionierius, puoselėdamos kūdikio odą.
IŠLIEKA ŠVIEŽIOS IR DRĖGNOS NUO PIRMOS IKI PASKUTINĖS. Momcozy servetėlių pakuotė yra pagaminta su atšokančiu dangteliu ir pakartotinai užklijuojamu lipduku. Taigi servetėlės išliks šviežios ir drėgnos ilgą laiką. Visada pasiekite geriausią valymo efektą, kai tik to reikia!
NELYGIOS TEKSTŪROS, TODĖL LENGVA VALYTI. Šios vandens servetėlės turi nelygų tekstūrinį paviršių, todėl jomis lengviau valyti ir susitvarkyti su netvarka. Tvirtas neaustinis audinys taip pat užtikrina, kad servetėlės nesuplyštų.
DRAUGIŠKAS JAUTRIAI ODAI. Momcozy vandens servetėlėse subalansuotas PH, tinkamiausias jautriausiai odai, be jokių cheminių medžiagų. Galite būti tikri, kad Jūsų kūdikiui suteikiama tik pati tyriausia priežiūra!
KOMPLEKTACIJA. 4 pakuotės po 60 vnt. 20x20 cm dydžio servetėlių.