TOMMEE TIPPEE XL DYDŽIO SANGENIC TWIST AND CLICK ADVANCED SAUSKELNIŲ KONTEINERIS, BALTAS

Tommee Tippee

5010415350145

Nauja

Tai – naujos kartos, itin didelės talpos Twist and Click vystyklų dėžė, kuriame vienu metu gali tilpti iki 60 vnt. panaudotų sauskelnių, o tai reiškia, Jums rečiau teks rūpintis jos valymu ar kasečių pakeitimu. Tommee Tippee XL dydžio konteineris patogus naudoti tėveliams, bet tuo pačiu ir draugiškas aplinkai.  Dabar jis dar ekologiškesnis: korpusas pagaminta iš 98 proc. perdirbto ir visiškai perdirbamo plastiko, o sauskelnėms įvynioti naudojamos Twist and Click kasetės su GREENFILM™ antibakterine, tvariai iš cukranendrių išgaunama plėvele, patikimai apsaugančia namus nuo nemalonaus kvapo ir mikrobų.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

49,50 €

su PVM

55,00 € su PVM

-10%

Original product

Konteineris užtikrins, jog savo namuose niekuomet nejaustumėte nemalonaus kvapo. Talpios kasetės suvynioja kiekvieną sauskelnę individualiai ir izoliuoja jų kvapą, sauskelnės atsiduria specialiai joms skirtoje šiukšliadėžėje, neužimsiančioje daug vietos Jūsų namuose.
Didelė talpa: šioje vystyklų dėžėje vienu metu gali būti iki 60 panaudotų sauskelnių, o tai reiškia mažiau tvarkymo ir daugiau laiko sau ar kūdikiui (priklausomai nuo to, kokio dydžio sauskelnės naudojamos)
Patobulintas modernus dizainas – lengva naudoti ir nešiotis: aukštas, nugarai draugiškas šios šiukšliadėžės aukštis ir ergonomiškos šoninės rankenos suteikia dar patogesnį ir praktiškesnį būdą išmesti panaudotas sauskelnes
Dabar ekologiškesnis: „Twist and Click XL“ vystyklų dėžė ir užpildymo korpusas pagaminti iš 98 procentų perdirbto ir visiškai perdirbamo plastiko, o sauskelnėms įvynioti naudojamos Twist and Click kasetės su GREENFILM™ antibakterine, tvariai iš cukranendrių išgaunama plėvele
Pažangi daugiasluoksnė antibakterinė plėvelė GREENFILM™ naikina bakterijas net konteinerio viduje
Garantuota apsauga nuo kvapų: susuka ir suvynioja kiekvieną sauskelnių vienetą taip, kad nemalonus kvapas nesklistų į išorę net atidarius dangtį: kvapas ir mikrobai yra „užrakinami“ viduje, sauskelnės supakuojamos į „grandinę“, o moksliškai įrodyta, kad tai 100 kartų efektyvesnė kvapo prevencija nei panaudotų sauskelnių laikymas sauskelnių maišuose.
Vienos kasetės užtenka maždaug vienam mėnesiui.
Antibakterinė plėvelė nužudo 99 proc. sąlytyje esančių bakterijų, tokių kaip E. coli ir Staphylococcus Aureus
Sauskelnės sandariai supakuojamos, tad sauskelnių dėžė lieka švari. Prireikus ją visada galima nuvalyti muiluotu vandeniu
Komplektacijoje: 1 sauskelnių konteineris ir 1 kasetės sauskelnėms

Tommee Tippee – D. Britanijos prekinis ženklas, gerai žinomas visame pasaulyje ir Europoje dėl įmonės gaminamų kūdikių priežiūros priemonių. Įmonė parduoda maitinimo reikmenis naujagimių mamytėms, čiulptukus ir burnos higienos prekes, įvairias vaiko sveikatos stebėjimo sistemas.