MOMCOZY BALTOJO TRIUKŠMO APARATAS - ŠVIESTUVAS

MOMCOZY

0647168301640

Nauja

Atraskite ramybę su šiuo MOMCOZY baltojo triukšmo aparatu-šviestuvu. Rinkitės iš 34 kruopščiai atrinktų garsų, įskaitant baltojo triukšmo ir gamtos garsus, o jaukią atmosferą kurkite su 7 atspalvių LED lempa, kuri lengvai suderinama su Jūsų šeimos miego ritmu. Koreguokite nustatymus nuotoliniu būdu per telefoną arba tiesiog lengvai prisilesdami ir mėgaukitės raminančia aplinka, padedančia nurimti ir paruošti protą bei kūną miegui. Šis aparatas saugos ne tik Jūsų kūdikio sapnus, bet ir užtikrins ramias naktis visai šeimai pagal individualius poreikius.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

49,95 €

su PVM
Original product

DAUGYBĖ RAMINANČIŲ GARSŲ
34 aukštos kokybės, kruopščiai atrinkti garsai (11 baltojo triukšmo garsų, 3 ventiliatoriaus garsai, 8 lopšinės ir 12 gamtos garsų): nuo švelnaus baltojo triukšmo iki gamtos garsų. Kiekvienas garsas sukurtas taip, kad apgaubtų mažylį ramybe ir poilsis taptų malonia patirtimi. 40 ~ 110 dB veikimo diapazonas, leidžia pasirinkti idealų foną, kad užgožtumėte pašalinius garsus ir sukurtumėte puikią aplinką darbui, mokymuisi, miegui ar susijaudinusiam kūdikiui..
NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS
Išmaniąją lempelę galima reguliuoti nuotoliniu būdu per telefoną, pagal poreikį galima įjungti rankiniu būdu arba švelniu prisilietimu. Valdykite nuotoliniu būdu naudodami nemokamą papildomą programėlę. Įrenginiui reikalingas "Wi-Fi" (Atkreipkite dėmesį, kad reikia naudoti 2,4G tinklą, 5G "wifi" nėra suderinamas).
ŠVIESELĖ KŪDIKIŲ SALDIEMS SAPNAMS
Tai ne tik garso aparatas, bet ir jaukus Jūsų kūdikio svajonių sergėtojas. Šiltai balta šviesa suteikia raminantį švytėjimą ir sukuria jaukią atmosferą Jūsų mažyliui. Puikiai tinka vidurnakčio maitinimui ar atsargiems patikrinimams, netrikdant kūdikio miego. Reguliuojama, švelni LED lemputė užtikrina pakankamą, bet ne per ryškią šviesą miegamajame, yra net 7 spalvų šviesos variantai.
PAGAL POREIKĮ REGULIUOJAMI NUSTATYMAI
Kiekviena šeima turi savo unikalų ritmą, o šis aparatas prie jo prisitaiko. Pritaikykite ryškumą, spalvas, balto triukšmo intensyvumą ir garsumą, kad jie tiksliai atitiktų Jūsų namų atmosferą. Be to, naudojant automatinį planavimą, jūsų pasirinkti garsai ir šviesos gali būti lengvai suderinami su Jūsų šeimos miego ciklu.
PATOGUS NAUDOJIMAS
Įkrovimas - C tipo, veikia be laido, įkrovę - ją galite naudoti neįjungę į elektros lizdą, automatinis išsijungimo laikmatis - galite nustatyti 30/60/90 minučių aparato išsijungimą.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.