FISHER PRICE RAINBOW SHOWERS KARUSELĖ HBP40

Fisher price

194735000241

Nauja

Nuraminkite mažylį ir padėkite jam užmigti su šia nuostabia Fisher Price karusele Rainbow Shower. Viršuje besisukantys žaisliukai, raminanti muzika, švelnūs garsai ir jauki švieselė skatina mieguistumą, o mieli, purūs debesėliai ir spalvingos lietus vaivorykštės dekoracijos atkreipia kūdikio dėmesį, kai jis pabunda. Karuselė reaguoja į mažylio skleidžiamus garsus ir automatiškai įsijungia, kad jį nuramintų. Be to, vaikeliui ūgtelėjus karuselė transformuojasi į muzikinę stalinę dėžutę su jaukia naktine šviesele, kad susiformavę miegojimo įpročiai tęstųsi kuo ilgiau.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

49,00 €

su PVM
Original product

Du viename konstrukcija: besisukanti karuselė, kabinama virš vaiko lovytės, vėliau, vaikeliui ūgtelėjus, tampa ant stalo pastatoma muzikine dėžute su jaukia naktine šviesele.
Karuselėje integruota švelni švieselė bei miego ekspertų patvirtinas 3 stadijų muzikos ir garsų grojaraštis “Ready, Settle, Sleep” nuramina kūdikį ir padeda užmigti.
20 minučių trukmės grojaraštis, kurį sudaro įvairūs raminantys gamtos garsai, įskaitant rausvą triukšmą, baltą triukšmą, lietų ar vėją.
Naktinė švieselė, kuri gali būtų įjungiama pagal poreikį.
Restartuokite karuselę, netrikdydami mažylio – karuselė turi jutiklį, kuris automatiškai reaguoja į kūdikio
Aptakios mobilios karuselės formos, pliušiniai jaukūs debėsėliai su spalvinga vaivorykšte atkreips kūdikio dėmesį ir neleis nuobodžiauti, kai jis pabus.
Universali ir tinka iš esmės visoms standartinėms lovytėms, nes tvirtinama dirželių pagalba.
Kaip karuselė skirta naudoti virš vaikiškos lovelės nuo 0 iki 5 mėnesių, o ant stalo kaip muzikinė dėžutė su šviesele – nuo 5 mėnesių.
Reikalingos 3AA baterijos.


mokykimės kartu su „Fisher-Price“!




Žaidimas - geriausias mokymosi būdas vaikams.


Stebint, kaip vaikutis apsidžiaugia pirmą kartą sugriebęs žaisliuką ir kaip spindi jo akytės kai atranda vis naujų dalykų ar pasiekia naujų laimėjimų, mes matome, kokia vis dėlto didelė yra žaidimų reikšmė ir nauda vaikučio vystymuisi. Prieš daugiau kaip 80 metų, būtent šis žaidimo svarbos ir jo įtakos vaiko įgūdžių vystymuisi suvokimas ir paskatino mus pradėti savo veiklą. Net ir šiandien, šis suvokimas yra mūsų pagrindas, todėl stengiamės kuo labiau tobulėti ir džiuginti mažiuosius bei jų tėvelius.


Mums svarbus Jūsų vaiko vystymasis.


Iš kur žinome, kaip vaikams geriausiai mokytis? Tyrinėjame jų vystymąsi ir augimą. Taip pat, konsultuojamės ir bendradarbiaujame su geriausiais ekspertais – mažylių mamytėmis ir tėveliais. Remdamiesi surinktomis žiniomis bei patirtimi, mes kuriame savo gaminius. Taigi, smagios kasdieninio žaidimo akimirkos ilgainiui virsta dideliais Jūsų mažylio pasiekimais. Stengiamės, kad Jūsų vaikučio mokymosi pradžia būtų kuo sklandesnė, lengvesnė ir smagesnė bei norime palengvinti Jums darbą, kuris mums atrodo svarbiausias pasaulyje - Jūsų mažylio vystymosi skatinimas.