FISHER PRICE LAUGH AND LEARN MUZIKINIS DJ MIXER STALIUKAS

Fisher price

0194735171903

Nauja

Fisher Price Laugh and Learn Musical DJ Mixer staliukas - tai muzikinis veiklos centriukas, sukurtas specialiai muzikos mylėtojams ir kūrybiškiems mažiesiems. Stalas siūlo 3 skirtingus pianino žaidimo režimus, spalvingas šviesas ir 12 įtraukiančių smulkiųjų motorikos veiklų. Tai puiki dovana mažiems muzikos entuziastams!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

99,99 €

su PVM
Original product

Šis muzikinis veiklos staliukas sužavės kiekvieną mažąjį muzikos mylėtoją savo muzikinėmis galimybėmis ir įtraukiančiomis veiklomis.
Stalas turi 3 pianino žaidimo režimus, daugiau nei 100 dainų, garsų ir mokymosi frazių, kurios ne tik suteiks vaikui malonumo, bet ir skatins jo raidą.
3 pianino grojimo rėžimai leidžia mažiesiems muzikantams atrasti skirtingas pianino garsų galimybes ir eksperimentuoti su muzika.
Šviesos efektai: stalas apšviečiamas daugiaspalviais šviesų efektais, kurie daro žaidimą dar įdomesnį.
12 įtraukiančių smulkiąją motoriką lavinančių ir koordinaciją skatinančių veiklų
Daugiau nei 100 dainų, garsų ir mokymosi frazių skatina muzikinį išsilavinimą ir skaitymo įgūdžius jau nuo pat mažų dienų.
3 lygiai: mokymosi etapai auga kartu su vaiku ir moko spalvas, formas, skaičius, skirtumus, abėcėlę ir žodžius.
Įrašymo ir grojimo funkcija: vaikas gali įrašyti linksmą pranešimą ir išgirsti, kaip muzikinis staliukas jį sumiksuoja į dainą.
Skatina smulkiųjų motoriką ir koordinaciją, padeda vystyti pusiausvyrą, tuo pačiu įtraukdamas supratimą apie priežastis ir pasekmes.
FISHER PRICE Laugh and Learn DJ Mixer staliukas - ne tik žaidimas, bet ir muzikinė lavinimo priemonė, kuria vaikas gali pradėti džiaugtis nuo 6 mėnesių iki 3 metų.
Tai ne tik puikus būdas skatinti muzikinį kūrybiškumą, bet ir užtikrinti smagią mokymosi patirtį.
Tegul Jūsų vaikas tampa mažuoju didžėju!
Daugiakalbis: anglų, ispanų, italų, portugalų
Išmatavimai: 23.5 x 40.4 x 35.6 cm.


mokykimės kartu su „Fisher-Price“!




Žaidimas - geriausias mokymosi būdas vaikams.


Stebint, kaip vaikutis apsidžiaugia pirmą kartą sugriebęs žaisliuką ir kaip spindi jo akytės kai atranda vis naujų dalykų ar pasiekia naujų laimėjimų, mes matome, kokia vis dėlto didelė yra žaidimų reikšmė ir nauda vaikučio vystymuisi. Prieš daugiau kaip 80 metų, būtent šis žaidimo svarbos ir jo įtakos vaiko įgūdžių vystymuisi suvokimas ir paskatino mus pradėti savo veiklą. Net ir šiandien, šis suvokimas yra mūsų pagrindas, todėl stengiamės kuo labiau tobulėti ir džiuginti mažiuosius bei jų tėvelius.


Mums svarbus Jūsų vaiko vystymasis.


Iš kur žinome, kaip vaikams geriausiai mokytis? Tyrinėjame jų vystymąsi ir augimą. Taip pat, konsultuojamės ir bendradarbiaujame su geriausiais ekspertais – mažylių mamytėmis ir tėveliais. Remdamiesi surinktomis žiniomis bei patirtimi, mes kuriame savo gaminius. Taigi, smagios kasdieninio žaidimo akimirkos ilgainiui virsta dideliais Jūsų mažylio pasiekimais. Stengiamės, kad Jūsų vaikučio mokymosi pradžia būtų kuo sklandesnė, lengvesnė ir smagesnė bei norime palengvinti Jums darbą, kuris mums atrodo svarbiausias pasaulyje - Jūsų mažylio vystymosi skatinimas.