MOONIE MIGDUKAS ZUIKUTIS POWDER

5907610245539

Nauja

MOONIE zuikutis – tai mielas ir švelnus kūdikio migdukas su jaukia naktine lempute bei reguliuojamo lygio raminančiais garsais, kurie įsijungia nuo kūdikio verksmo. Šviečiantis pilvukas padeda įveikti tamsos baimę, o garsai mažyliams padeda greičiau nurimti bei užmigti. Kiškutis saugos Jūsų mažylio saldžiausius sapnus ir taps geriausiu jo miego draugu. Pagamintas 100% organinės medvilnės, LED lempa neįkaista – tad visiškai saugus naudoti lovelėje šalia mažylio.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

56,32 €

su PVM

64,00 € su PVM

-12%

Original product

SKLEIDŽIA SAUGŲ, RAUSVĄ TRIUKŠMĄ – 5 garsai (gimdos, vėjo, miško upelio, lietaus ir jūros bangų) ir lopšinė, kuri skleidžia kalimbos melodiją. Tai ne kompiuterio sukurti, o tikri natūralaus rausvo triukšmo įrašai: širdies plakimo (tikras ūžesio įrašas mamos pilve), Baltijos jūros bangų ir Tatrų kalnų upelio garsai. Jie leis vaikui nusiraminti ir jaustis saugiai. Esant rožiniam triukšmui, mažėja aukštų dažnių akustinė galia, todėl aukšto dažnio garsai kūdikiams yra saugaus lygio, o suaugusiam – beveik negirdimi.
REGULIUOJAMAS GARSUMAS: MOONIE yra su reguliuojamu garsumo moduliu. kad galėtumėte pasirinkti tinkamą garso lygį, atitinkantį Jūsų vaiko poreikius.
INTEGRUOTA NAKTINĖ LEMPUTĖ, KURI GALI ŠVIESTI 7 SKIRTINGOMIS SPALVOMIS: švelni šviesa leidžia maitinti ir pakeisti kūdikį neįjungus pagrindinės šviesos. Kai kūdikis pradeda verkti, lemputė įsijungia, apšviečia aplinką ir nuramina. LED lempa neįkaista, yra visiškai saugi naudoti. Beje, MOONIE lempa puikiai tiks ir vyresniems vaikams, kurie dažnai sapnuoja košmarus ir bijo tamsos. Galite įjungti tik pačią naktinę lempą be garso ir palikti ją visai nakčiai.
VERKIMO JUTIKLIS: MOONIE migdukas turi išmanųjį verksmo detektorių, skirtą toms akimirkoms, kai Jūsų vaikas staiga pabunda. Kai tik jūsų vaikas pradeda judėti ir nerimauti, išmanusis verksmo detektorius paleidžia natūralų rausvą triukšmą, raminantį Jūsų vaiką, padėdamas jam vėl ramiai miegoti.
IŠMANUS: migdukas automatiškai nutyla po 30 min ir automatiškai persijungia į 3 val budėjimo rėžimą. Kūdikiui pravirkus, įsijungia paskutinis naudotas garsas, o tada ciklas vėl kartojasi. Išmanųjį verksmo detektorių taip pat galima įjungti tiesiogiai, neatsižvelgiat į skleidžiamą garsą.
PATOGUS, EKONOMIŠKAS IR DRAUGIŠKAS APLINKAI ĮKROVIMAS PER USB JUNGTĮ: nereikės keisti baterijas vidurį nakties. MOONIE migdukas yra su pakraunama baterija, tad gali būti naudojamas iš karto, kai tik išpakuojamas iš dėžutės. Visiškai įkraunamas per 3 valandas, o pakrautas nepertraukiamai veikia 8 valandas (kai įjungta šviesa ir garsas).
NE MASINĖS GAMYBOS PRODUKTAS – MOONIE pagamintas iš sertifikuotos medvilnės Europoje, siekiant užtikrinti, kad žaislas atitiktų aukščiausius ES kokybės ir saugos standartus. MONNIE migdukai yra išbandyti SGS Šveicarijos laboratorijoje ir atitinka direktyvą 2009/48/EB, patvirtinančią, kad jie saugūs naudoti naujagimiams.
PAPRASTAS IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS: MOONIE gamintojai tiki, kad vaikai, apsupti gerai suprojektuotų daiktų, ugdo estetikos jausmą ir jautrumą grožiui.
PAPRASTA NAUDOTI IR PRIŽIŪRĖTI: galima pririšti prie lovytės ar vežimo, o išsitepus - skalbti, išėmus vidinį prietaisą.
IDEALI DOVANA MAŽYLIUI: dailiai supkauota.
Migduko MOONIE matmenys: 28 x 16 x 10,5 cm;
Pakuotės matmenys: 30 x 20 x 11 cm
Pakuotės svoris: 0,5 kg.