BEABA VIDEO KAMERA ZEN CONNECT, WHITE

Beaba

3384349302955

Nauja

Ši video kamera užtikrina praktišką, o svarbiausia - saugų ir patikimą - Jūsų kūdikio priežiūrą per atstumą. Šiuolaikiniams tėveliams ypač patiks, kad video kamera per mobilią aplikaciją gali būti lengvai pajungiama prie Jūsų išmaniojo telefono (Wi-fi ir 4G tinkle), taip suteikiant galimybę stebėti vaiką nesvarbu, kur bebūtumėte.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

129,00 €

su PVM
Original product

Suteikia galimybę stebėti kūdikį iš bet kurios Jūsų buvimo vietos, kad galėtumėte jaustis ramus, jog mažyliui viskas gerai. Prie kameros išmaniajame renginyje galite prisijungti per bet kurį WiFi ar 4G tinklą. Reikia tik atsisiųsti specialiąją mobilią programėlę (veikia ANDROID ir IOS operacinėse sistemose).
Aukštos raiškos FullHD 1080p infra-raudonųjų spindulių kamera su LED garantuoja aiškų, kokybišką atvaizdavimą tiek dieną, tiek naktį.
Garso ir judesio detektorius užtikrina optimalų Jūsų vaiko stebėjimą.
Paprastas, modernus ir intuityvus naudojimas: sklandi navigacijos funkcija, tiesioginiai pranešimai į išmaniojo įrenginio ekraną ir galimybė pasidalinti prieiga prie video kameros.
Patogus tvirtinimas: dėka lanksčios kojos (21 cm) gali būti tvirtinama prie įvairių paviršių.
Galimybė nuraminti vaiką per atstumą – atgalinio kalbėjimo funkcija.
Kambario temperatūros jutiklinis ir atvaizdavimas išmaniajame įrenginyje.
Raminančios lopšinės.
Dvigubo priartinimo funkcija - galėsite iš arčiau stebėti vaiką.
Veikimo metu kūdikio stebėjimo kamera per adapterį su USB micro jungtimi (pridedamas) turi būti prijungta prie 1,5 V maitinimo šaltinio
Paprasta priežiūra: valykite sausa arba drėgna šluoste, nenaudokite valymo priemonių.

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.