PHILIPS AVENT MOBILI AUKLĖ SCD503

Philips Avent

8710103877073

Nauja

Tai visišką saugumą ir ramybę tevėliams garantuojanti Philips Avent skaitmeninė mobili auklė su Smart Eco rėžimu, ypač gera garso kokybe ir naktine šviesele. DECT technologijos garantuoja nepriekaištingą veikimą ir privatų ryšį, o garsiniai ir šviesos įspėjamieji signalai suteikia papildomo pasitikėjimo. Jūs visada žinosite, kaip jaučiasi Jūsų mažylis!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

55,68 €

su PVM

64,00 € su PVM

-13%

Original product

DECT technologija garantuoja nepriekaištingą veikimą ir 100% saugumą.
Nuolatinė ramybė ir saugus ryšys: skaitmeninės technologijos garantuoja visišką privatumą ir sklandų veikimą be trikdžių.
Ypač aukšta garso kokybė; girdėsite mažiausią skleidžiamą triukšmą
Energiją taupantis Smart ECO režimas: mažesnės energijos sąnaudos, ilgesnis baterijos veikimo laikas.
Jūs visada žinosite, kada Jūsų prietaisas yra diapazone ir ar jis yra prijungtas - automatinis perspėjimas, jei esate už diapazono ribų.
Garso lygio lemputės rodo, ar Jūsų kūdikis verkia.
Veikia iki 330 metrų atstumu lauke, viduje – iki 50 metrų.
Raminanti naktinė švieselė.
Automatinis kanalo pasirinkimas.
Senkančios baterijos indikatorius.
Garsumo valdymas.
Tėvų įrenginys veikia iš elektros lizdo ir akumuliatorių. Norėdami jį nešiotis ir naudoti be maitinimo laido, galite įdėti akumuliatorius. Įkrauta tėvų dalis veikia iki 24 valandų. Naudokite du 1,5 V R6 AA šarminius vienkartinius akumuliatorius arba du 1,2V R6 AA įkraunamus akumuliatorius.
Antrasis įrenginys (vaiko) veikia tik iš elektros lizdo.
Maitinimas: 120 V (JAV), 220 - 240 V.
Išmatavimai: 220 x 156 x 56 mm
Svoris: 0,328 gr.

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.