PHILIPS AVENT NATURAL RESPONSE BUTELIUKŲ RINKINYS , 125 ML, 0 MĖN.+, 2 VNT., BALTA

Philips Avent

8710103989622

Nauja

Naujo dizaino, ergonomiški Philips Avent Natural Response buteliukai – idealiai pritaikyti mažoms rankytėms ir sukurti taip, kad atkartotų natūralų žindymą krūtimi. Platus, minkštas ir lankstus Avent buteliuko žindukas su apsauga nuo pilvo diegliukų, jis sukurtas taip, kad imituotų krūties formą ir pojūtį, padėtų kūdikiui patogiai abžioti ir gerti pienuką.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

15,99 €

su PVM
Original product

Natural Response žindukas sukurtas taip, kad kuo geriau atkartotų krūties pojūtį.
Žindukas išskiria pieną tik tada, kai kūdikis aktyviai geria.
Anti-colic: kūdikio buteliukas sukurtas taip, kad maitinimo metu oras nepatektų į kūdikio pilvuką
Leidžia mažyliui gerti, nuryti ir kvėpuoti įprastu ritmu, todėl patogu derinti maitinimą krūtimi ir buteliuką.
Buteliukas ir dangtelis pagaminti iš polipropileno (PP), žindukas silikoninis.
Sudėtyje nėra BPA.
Paprasta naudoti ir valyti: platus butelio kaklelis palengvina užpildymą ir valymą. Tik kelios dalys greitam ir paprastam surinkimui.
Ergonomišką buteliuką lengva suimti bet kokiu kampu, kad būtų užtikrintas maksimalus patogumas maitinimo metu. Pritaikytas laikyti mažose rankytėse.
Derinamas su kitais Philips AVENT linijos produktais.
Talpa: 125 ml x 2 vnt.
Amžius: 0 mėn.+

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.