BRITAX RÖMER VERSAFIX AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 76-150 CM, NIGHT BLUE

4000984912869

Nauja

Britax-Romer Versafix komfortiška kėdutė Jūsų mažyliui, saugosianti jį kelionių metu nuo pat kūdikystės . Autokėdutė skirta vaikams nuo 76 iki 150 cm ūgio, t.y. nuo 15 mėnesių iki 12 metų, tvirtinama į priekį, naudojant Isofix sistemą ir TopTether diržą. Neabejotinai šios kėdutės privalumas – 5 taškų diržai, kuriais vaiką galima prisegti iki 22 kg svorio. Diržai yra integruoti su galvos atrama, t.y., padidinus galvos atramos aukštį, diržai taip pat prisitaiko prie vaiko ūgio. Komfortiškas apmušalas, lengvas montavimas ir aukščiausia saugumo klasė (atitinka naująjį I-Size reglamentavimą) - tai geriausios Britax Romer Versafix siūlomos kėdutės savybės.

Garantija - 2 metai.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

318,00 €

su PVM
Original product

Auga kartu su vaiku (Flip&Grow sistema) – vienu metu reguliuojama galvos atrama ir saugos diržai leidžia prailginti sėdynės atlošą, kad tilptų aukštesnio ūgio keleivis. Kai vaikas pasiekia 22 kg ir 105 cm slenkstį, kėdutė su 5 taškų diržu transformuojama į kėdutę su aukštu atlošu, kurioje vaikas tvirtinamas 3 taškų automobilio diržu. Dėl FLIP&GROW funkcijos tai dabar įmanoma atlikti keliais paprastais veiksmais. Tiesiog sureguliuokite galvos atramą ir paslėpkite diržus po nugara, kad jie nepasimestų, taip pat sutvarkykite SecureGuard apsaugą.
EasyRecline lengvo atlošimo sistema, skirta įvairaus amžiaus vaikams, leidžia reguliuoti kėdutę į įvairias patogias atlošimo padėtis, net kai Jūsų vaikas sėdi kėdutėje. Reguliuojant poilsio kampą Top Tether diržo nereikia išardyti.
Sėdynės konstrukcija skirta užtikrinti vaiko galvos ir kaklo saugumą, todėl jos forma yra panaši į raidę V. Dėl šios priežasties galvai neleidžiama pernelyg judėti, todėl ji nenutolsta nuo saugios galvos atramos zonos.
Secure Guard – tai dar viena sistema, skirta vaiko saugumui pagerinti susidūrus iš priekio. Tai ketvirtasis sąlyčio taškas, apsaugantis vaiko pilvą smūgio metu, perimant susidūrimo jėgą, kūdikiui jo tenka mažiau.
Top Tether funkcija riboja automobilio sėdynės sukimąsi ir taip sumažina galimus sužalojimus galvos ir kaklo srityje susidūrimo atveju.
Kėdutės saugos diržai turi paminkštinimus, todėl mažylis jausis komfortabiliai ir diržai jo nespaus. Paminkštinimai gali būti nuimami ir skalbiami. 5 taškų diržai saugiai ir tvirtai priglunda prie kėdutės apsauginio apvalkalo, susidūrimo atveju efektyviai paskirstydami jėgas ir apsaugodami vaikutį.
Britax Romer užtikrina komfortą patiems mažiausiems vartotojams. Apmušalai pralaidūs orui, malonūs liestis prie odos ir lengvai valomi. Sėdynės medžiagą galima nuimti ir skalbti (pagal gamintojo rekomendacijas).
Automobilinės kėdutės montavimas: Versafix kėdutė buvo sukurta pagal naujausius i-Size saugos reikalavimus, montavimas atliekamas tik į priekį. Naudojant vidinius sėdynės diržus, būtina naudoti Top Tether diržą. Šioje konfigūracijoje vaikas gali būti vežamas iki 22 kg. Inovatyvios ISOFIX jungtys užtikrina lengvą kėdutės montavimą- jos reguliuojasi nepriklausomai viena nuo kitos.
Montavimas pagal važiavimo kryptį: 76 - 150 cm
Išmatavimai: 60 x 48 x 44 cm
Svoris: 14 kg
Svorio kategorija: 9-22 kg (15 mėnesių - 12 metų)
Montavimas: ISOFIX (76-105 cm); ISOFIX ir 3 taškų saugos diržai (105-150 cm).
Patvirtinta pagal i-Size (R129) sertifikatą.