BRITAX RÖMER EVOLVAFIX AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 76-150 CM, NIGHT BLUE

4000984912852

Nauja

Britax-Romer Evolvafix kėdutė tai gamintojo atsakas į augančius saugos reikalavimus. Ji skirta vaikams nuo 76 iki 150 cm ūgio, t.y. nuo 15 mėnesių iki 12 metų, tvirtinama į priekį, naudojant Isofix sistemą ir TopTether diržą. Neabejotinai šios kėdutės privalumas – 5 taškų diržai, kuriais vaiką galima prisegti iki 22 kg svorio. Diržai yra integruoti su galvos atrama, t.y., padidinus galvos atramos aukštį, diržai taip pat prisitaiko prie vaiko ūgio. Komfortiškas apmušalas, lengvas montavimas, aukščiausia saugumo klasė – tai geriausios Britax Romer Evolvafix siūlomos kėdutės savybės.

GARANTIJA - 2 METAI. 

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

279,00 €

su PVM
Original product

Kėdutę itin paprasta reguliuoti - užtenka vos kelių paspaudimų ir kėdutė tampa paaukštinta sėdyne ūgtelėjusima vaikui.
EasyRecline lengvo atlošimo sistema, skirta įvairaus amžiaus vaikams, leidžia reguliuoti kėdutę į įvairias patogias atlošimo padėtis, net kai Jūsų vaikas sėdi kėdutėje. Reguliuojant poilsio kampč Top Tether diržo nereikia išardyti.
Sėdynės konstrukcija skirta užtikrinti vaiko galvos ir kaklo saugumą, todėl jos forma yra panaši į raidę V. Dėl šios priežasties galvai neleidžiama pernelyg judėti, todėl ji nenutolsta nuo saugios galvos atramos zonos.
Auga kartu su vaiku (Flip&Grow sistema) – vienu metu reguliuojama galvos atrama ir saugos diržai leidžia prailginti sėdynės atlošą, kad tilptų aukštesnio ūgio keleivis. Kai vaikas pasiekia 22 kg ir 105 cm slenkstį, kėdutė su 5 taškų diržu transformuojama į kėdutę su aukštu atlošu, kurioje vaikas tvirtinamas 3 taškų automobilio diržu
Secure Guard – tai dar viena sistema, skirta vaiko saugumui pagerinti susidūrus iš priekio. Tai ketvirtasis sąlyčio taškas, apsaugantis vaiko pilvą smūgio metu, perimant susidūrimo jėgą, kūdikiui jo tenka mažiau.
Kėdutės saugos diržai turi paminkštinimus, todėl mažylis jausis komfortabiliai ir diržai jo nespaus. Paminkštinimai gali būti nuimami ir skalbiami.
Britax Romer užtikrina komfortą patiems mažiausiems vartotojams. Apmušalai pralaidūs orui, malonūs liestis prie odos ir lengvai valomi. Sėdynės medžiagą galima nuimti ir skalbti (pagal gamintojo rekomendacijas).
Automobilinės kėdutės montavimas: Evolvafix kėdutė buvo sukurta pagal naujausius i-Size saugos reikalavimus, montavimas atliekamas tik į priekį. Naudojant vidinius sėdynės diržus, būtina naudoti Top Tether diržą. Šioje konfigūracijoje vaikas gali būti vežamas iki 22 kg.
Amžiaus kategorija: 15 mėn. - 12 metų.
Ūgio kategorija: 76 - 150 cm
Kėdutės matmenys: 60 x 44 x 48 cm