FISHER PRICE ROYAL NAKTIPUODIS, GREEN

Fisher price

887961266627

Nauja

Tai spalvingas, smagus daugiafunkcinis daiktas, kuris gali būti naudojamas kaip naktipuodis su skatinamosiomis muzikėlėmis, WC dangtis, arba kaip suoliukas-paaukštinimas. Šis Fisher Price naktipuodis buvo kruopščiai konstruotas tam, kad Jūsų mažylis lengviau išmoktų higienos. Priemonė yra patvari, patogi naudojimui dėl kokybiško lengvai plaunamo plastiko, o taip pat saugi.

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

Nuolaida baigsis po:

44,10 €

su PVM

49,00 € su PVM

-10%

Original product

Vaikučiui sėkmingai „atlikus reikalą“, pasigirsta muzikelė - net 4 skirtingos melodijos.
Vaikučiui paaugus naktipuodžio sėdimoji dalis gali būti naudojama ant įprasto suaugusiųjų WC.
Nuleidus puoduko atverčiamą dangtį, jis tampa suoliuku, ant kurio gali pasilipėti vaikas.
Patogios rankenėlės, kad vaikutis galėtų prisilaikyti ir jaustis saugus
Vidinė naktipuodžio dalis išsiima ir gali būti plaunama atskirai.
Lengvai nuimamas ir valomas viršus.
Apsauginis snapelis, ypač aktualus naudojantis puoduku berniukams.
Maksimali svorio riba suoliukui - 45 kg.
Tinka vaikams nuo 6 mėn.
Išmatavimai: 20.5 x 33.5 x 34.5 cm.
Svoris: 0,907 kg.


mokykimės kartu su „Fisher-Price“!




Žaidimas - geriausias mokymosi būdas vaikams.


Stebint, kaip vaikutis apsidžiaugia pirmą kartą sugriebęs žaisliuką ir kaip spindi jo akytės kai atranda vis naujų dalykų ar pasiekia naujų laimėjimų, mes matome, kokia vis dėlto didelė yra žaidimų reikšmė ir nauda vaikučio vystymuisi. Prieš daugiau kaip 80 metų, būtent šis žaidimo svarbos ir jo įtakos vaiko įgūdžių vystymuisi suvokimas ir paskatino mus pradėti savo veiklą. Net ir šiandien, šis suvokimas yra mūsų pagrindas, todėl stengiamės kuo labiau tobulėti ir džiuginti mažiuosius bei jų tėvelius.


Mums svarbus Jūsų vaiko vystymasis.


Iš kur žinome, kaip vaikams geriausiai mokytis? Tyrinėjame jų vystymąsi ir augimą. Taip pat, konsultuojamės ir bendradarbiaujame su geriausiais ekspertais – mažylių mamytėmis ir tėveliais. Remdamiesi surinktomis žiniomis bei patirtimi, mes kuriame savo gaminius. Taigi, smagios kasdieninio žaidimo akimirkos ilgainiui virsta dideliais Jūsų mažylio pasiekimais. Stengiamės, kad Jūsų vaikučio mokymosi pradžia būtų kuo sklandesnė, lengvesnė ir smagesnė bei norime palengvinti Jums darbą, kuris mums atrodo svarbiausias pasaulyje - Jūsų mažylio vystymosi skatinimas.