MAXI COSI RODIFIX AIRPROTECT PRO2 I-SIZE AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 15-36 KG., AUTHENTIC COGNAC

Maxi-cosi

8712930183525

Nauja

Tai patobulintas Maxi Cosi RodiFix modelis Pro² i-Size, kuris turi 3 atlošimo padėtis, leidžiančias Jūsų vaikui patogiai ir stilingai atsipalaiduoti kelionių metu. Dėl aukščiausių saugos standartų ir reguliuojamo aukščio bei pločio atviros konstrukcijos Jūsų vaikui su šia automobiline kėdute visada bus saugu ir patogu. Ji auga kartu su vaiku nuo 3,5 iki 12 metų.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

219,00 €

su PVM
Original product

Kelios gulimos padėtys. Dėl įvairių atpalaiduojančių gulimosi pozicijų Jūsų vaikui visada bus jauku ir patogu kelyje, nesvarbu, ar jis sėdi tiesiai ir žiūri pro langą, ar atsilošęs ir atsipalaidavęs miega.
G-CELL technologija, skirta apsaugai nuo šoninio smūgio
ClimaFlow geresnei temperatūros kontrolei. Kvėpuojantys apmušalai skatina oro cirkuliaciją, todėl Jūsų vaikui visada yra patogu.
Dėl minkšto užpildo po audiniu RodiFix Pro² suteikia didžiausią komfortą Jūsų vaikui
Kėdutė yra reguliuojama ir auga kartu su ja tiek į aukštį, tiek į plotį. Kai vaikas auga, tiesiog paspauskite mygtuką galinėje galvos atramos dalyje, kad sureguliuotumėte aukštį ir galėsite naudotis intuityviu. Norėdami reguliuoti plotį, tiesiog pastumkite šonus į išorę.
Nėra porankių - visada galite greitai ir lengvai prisegti vaiką. Tai taip paprasta, kad savarankiški vaikai gali prisitvirtinti patys. Taigi tėvams nebereikia jaudintis!
RodiFix Pro2 i-Size turi apsaugines funkcijas. Sėdynė pagaminta pagal aukščiausius šiuolaikinius i-Size saugos standartus ir turi aukštus šonus iš abiejų pusių, kad būtų geriau apsaugotas nuo šoninio smūgio.
Įmontuota maksimali apsauga - patobulinta 3D smūgių absorbcija iš kelių kampų
Patentuota AirProtect® apsauga nuo šoninio smūgio galvos atramose sumažina galvos traumos riziką iki 20%
Naudojant ISOFIX montavimą, RodiFix Pro2 i-Size greitai ir be vargo montuojama bet kuriame automobilyje.
Ergonomiškas dizainas - siauro dizaino, bet vis tiek patogi dėl reguliuojamo pločio šonų. Su šia automobiline kėdute vienoje eilėje telpa iki trijų vaikų.
RodiFix PRO2 i-Size“ sujungia aukščiausios klasės komfortą, nepamirštant tvarumo - ji pagaminta iš 100 % perdirbtų medžiagų.
Išmatavimai: 69x51x79 cm
Svoris - 5,9 kg

Viskas, kas mums ypatingai brangu, reikalauja patikimos apsaugos. Suprantama, Jūs norite užtikrinti savo vaiko saugumą kelionės metu, kai rizika yra maksimali. Naudodami saugius ir kokybiškus Maxi-Cosi gaminius, Jūs maksimaliai sumažinsite rizikos pasekmes. Visais atvejais, kada naujagimio, mažylio ar ikimokyklinuko gyvybėms gresia pavojus, Maxi-Cosi siūlo pačius saugiausius, patogiausius ir originaliausius gaminius. AUTOMOBILINĖS SAUGOS KĖDUTĖS Automobilinės saugos kėdutės padalintos į grupes, atsižvelgiant į vaiko svorį ir amžių. Renkantis automobilinę kėdutę svoris yra lemiamas faktorius.