MOMCOZY PRISITAIKANTI MAITINIMO PAGALVĖ

0647168301602

Nauja

Ši Momcozy žindymo pagalvė, pagaminta iš 100% medvilnės, saugiai apkabins Jūsų kūną ir padės išlaikyti idealią padėtį maitinant kūdikį. Ji sumažina nugaros, kaklo ir rankų įtampą ir atlaisvina mamos ranką, jeigu reikia atlikti kažkokias užduotis - papildoma atrama prilaiko mažylį. Tai padeda sutaupyti laiko ir leidžia tiesiog mėgautis jaukia akimirka žindant ar maitinant iš buteliuko.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

36,54 €

su PVM

42,99 € su PVM

-15%

Original product

ORIGINALUS DIZAINAS, PUIKI PAGALBA MAMAI IR KŪDIKIUI
Žindymo pagalvė skirta žindyti ir maitinti iš buteliuko, skatina geresnę laikyseną žindymo metu, nuima spaudimą nuo pečių ir kaklo. Dėka jos žindančios mamos kasdienybė tampa lengvesnė. Mažiau skausmo ir pavargusių rankų.

DIDELIS DYDIS, SKIRTAS VISAPUSIŠKAM PALAIKYMUI
MOMCOZY įsiklausė į mamų atsiliepimus ir padidino žindymo pagalvės šonus, kad mamų rankoms būtų suteikta dar daugiau pagalbos. Tai tobulas minkštumo ir tvirtumo derinys.

REGULIUOJAMA, PRILAIKANTI KŪDIKĮ
Su reguliuojamu juosmens dirželiu, todėl ji tinka daugeliui mamų – prisitaiko prie įvairių dydžių kūno formų. Pagalvė saugiai apkabina mamos kūną ir išlieka savo padėtyje, pašalindama atstumą tarp Jūsų ir kūdikio. Dizainas su 14 cm apsaugine sienele neleidžia kūdikiui išslysti žindymo ar maitinimo metu.

MULTIFUNKCINĖ – ATLAISVINANTI RANKAS
Atlaisvina mamai vieną ranką ir ji gali atlikti tam tikras užduotis, taip taupydama laiką ir suteikdama daugiau komforto džiaugtis artumo su kūdikiu akimirka. Pagalvė gali būti naudojama viso mažylio auginimo metu: maitinant (0+ mėn.), atremiant (3+ mėn.), gulėjimo ant pilvuko metu (6+ mėn.) ir sėdint (9+ mėn.). Be to, pagalvę gali naudoti ir kiti šeimos nariai, kuriems reikia papildomos pagalbos saugiai prilaikyti kūdikį.

PUIKI SUDĖTIS IR LENGVA PRIEŽIŪRA
Maitinimo pagalvės užvalkalas pagamintas iš 100 % orui laidžios medvilnės, jį galima nuimti ir skalbti skalbimo mašinoje. Pagalvė išliks geros būklės net ir po 365+ skalbimų.

Pakuotės išmatavimai: 35x30x11 cm
Svoris: 1,5 kg.
Patarimas: kadangi pagalvė supakuota vakuuminiu būdu, prieš naudodami ją patapšnokite ir leiskite jai išsiplėsti bent 48 valandas, kad ji būtų pakankamai puri. Pagalvių užvalkalą prieš naudojimą rekomenduojama išskalbti.