MOMCOZY VIENKARTINIAI LIEMENĖLĖS ĮDĖKLAI IŠ BAMBUKO PLUOŠTO, 80 VNT.

0799787260676

Nauja

Šie Momcozy vienkartiniai krūtų įdėklai pagaminti iš 100% bambuko pluošto ir yra visiškai suyrantis, todėl draugiški gamtai, saugūs naudoti Jums. Viskas - nuo žaliavos iki gamybos proceso - yra visiškai natūralu. Daugiasluoksniai, su neslystančia gumele, prisitvirtinančia prie liemenėlės, kad įklotai liktų vietoje, supakuoti atskirai, kad būtų švarūs ir patogūs nešiotis – įdėklai idealiai tinka maitinančiai mamai, siekiančiai komforto ir ieškančiai kokybiško produkto.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

16,99 €

su PVM

19,99 € su PVM

-15%

Original product

PAGAMINTI IŠ AUGALINIO PLUOŠTO -100 PROC. Momcozy bambuko žindymo įklotai yra pagaminti iš natūralaus bambuko pluošto, kas mažina alergijos tikimybę. Gamybos procese pluoštas yra visiškai suskaidomas, jo skilimo greitis yra 25% greitesnis nei gaminant įprastus įklotus, todėl sumažėja anglies emisija ir taip prisidedama prie natūralios aplinkos apsaugos.
NATŪRALU IR SAUGU. Mamoms rūpi, kad viskas, prie ko liečiasi kūdikis, būtų saugu. Momcozy žindymo įklotai yra pagaminti iš visiškai natūralių medžiagų, įskaitant paviršių, kuris liečiasi prie odos, todėl jie puikiai tinka jautrią odą turinčioms mamoms.
NESLYSTANTI GUMINĖ JUOSTELĖ. Kitoje pusėje pritvirtinta guminė juostelė, kad pagalvėlės liktų savo vietose, o motinos pienas neištekėtų. 3D formos dizainas puikiai priglunda prie krūtinės, kad padidintų komfortą ir apsaugą.
8 SLUOKSNIŲ SUGERIANTIS VIDINĖ DALIS. Momcozy motinos įdėklai turi 8 sluoksnių vidinę dalį, kuri greitai sugeria motinos pieną. Papildomas nepralaidus sluoksnis užtikrina veiksmingą apsaugą nuo pratekėjimo. Įdėklo apačioje yra oro angos, kurios pagerina pralaidumą orui. Bambuko pluoštas turi 3,5 karto didesnį oro pralaidumą nei medvilnė, todėl tikrai galite jaustis sausai ir patogiai.
ATSKIRAI SUPAKUOTI. Kiekvienas žindymo įdėklas yra suvyniotas individualiai, kad būtų užtikrinta švara ir higiena. Jie puikiai tinka naudoti keliaujant, nereikia skalbti.
KOMPLEKTACIJA. Pakuotėje 80 vnt.